Fotbal intern

Cosmin Moți își va încheia cariera la Ludogoreț! Vestea mare pe care a primit-o internaționalul român

14.04.2020 | 11:24
Cosmin Moti isi va incheia cariera la Ludogoret Vestea mare pe care a primito internationalul roman
ADVERTISEMENT

Cosmin Moți își va încheia cariera la Ludogoreț! Acest lucru a devenit 99,9 la sută sigur, ca urmare a faptului că atunci când își va încheia contractul va avea vârsta de 38 de ani!

Conducerea bulgarilor i-a mai oferit doi ani de contract

Acest lucru este posibil ca urmare a faptului că internaționalul român a primit din partea campioanei Bulgariei cel mai frumos gest de recunoștință pentru devotamentul său față de culorile alb-verzi.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moți mai avea un an de contract, până în 2021, dar conducerea lui Ludogoreț, apreciind prestațiile lui Moți, a decis să îi ofere prelungirea angajamentului cu încă două sezoane!

E venit la club din 2012

Fundaşul român a ajuns la Ludogoreţ în 2012 şi a strâns 277 de meciuri pentru gruparea bulgară. El are 34 de goluri marcate şi a câștigat de șapte ori campionatul Bulgariei.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moți a devenit deja o legendă la Ludogoreț, club la care a ajuns în 2012. Pe lângă cele 7 titluri a mai adunat alte 8 trofee interne și în acest fel este fotbalistul cu cele mai multe succese din istoria clubului.

În 2014 a luat toate trofeele individuale

O performanță remarcabilă o reprezintă și faptul că românul, cu cele 34 de goluri ale sale, a devenit al șaptelea marcator din istoria clubului, în condițiile în care el joacă fundaș central.

ADVERTISEMENT

Anul 2014 a fost unul special pentru Moți, pentru că a primit trei trofee individuale: cel mai bun jucător de la Ludogoreț, cel mai bun fundaș din Bulgaria și cel mai bun jucător al sezonului.

A apărat două lovituri de departajare cu Steaua!

Cosmin Moți a intrat definitiv în istoria clubului după acel meci de neuitat din ultimul tur preliminar al Champions League din august 2014 cu Steaua în manșa retur, la Sofia.

ADVERTISEMENT

În ultimul minut al reprizelor de prelungiri, când scorul era 1-0 pentru bulgari, la fel ca la București, portarul gazdelor a fost eliminat pentru fault de ultim apărător. Între buturi, pentru că nu mai erau schimbări, a intrat Cosmin Moți și acesta calificat pe Ludogoreț, apărând execuțiile lui Pârvulescu și Răpă și transformând cu precizie de la punctul cu var.

 

ADVERTISEMENT