Fotbal intern

Cosmin Moţi, membru Elite în programul fanilor lui Dinamo. „Câine” şi dincolo de moarte: fratele lui Patrick Ekeng e socios în Ştefan cel Mare!

16.05.2020 | 10:56
Cosmin Moti membru Elite in programul fanilor lui Dinamo Caine si dincolo de moarte fratele lui Patrick Ekeng e socios in Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

PCH continuă drumul spre strângerea celor 10.000 de membri, moment care ar garanta, în viziunea lor, posibilitatea concretă de a prelua pe Dinamo de la Ionuţ Negoiţă. PCH are deja 10 la sută din acţiuni, după ce a ajutat clubul cu 200.000 de euro şi până în august sunt şanse mari să ajungă la 20 la sută, pentru că au mai făcut două împrumuturi, unul de 150.000 euro şi al doilea de 50.000 de euro.

Cosmin Moţi, „câine” pe viaţă

Deocamdată, semnalele sunt mai mult decât pozitve. Cosmin Moţi, căpitanul lui Dinamo în minunea de la Liberec din Cupa UEFA, a plătit suma de 1948 euro, sumă simbolică de la anul înfiinţării clubului, şi a devenit astfel membru Elite în programul DDB.

ADVERTISEMENT

Căpitanul de la Liberec, Eroul de la Razgrad, Elita din DDB

VIN CÂINII DE ELITĂ!Unii din voi își amintesc de vremurile când urmăream fotbalul cu antena de bulgari.Veți retrăi eMOȚIa acelor vremuri urmărind câteva secvențe în acest video.COSMIN MOȚI, Căpitanul, Fundașul, Portarul, Câinele care ne-a făcut fericiți în multe ocazii, ne aduce acum o nouă bucurie prin înscrierea lui ca Elită în ProgramDDB.De ieri până azi am crescut cu 150 de membri.Suntem 6086 de membri!VINO ȘI TU!Uită-te la Moți cum și-a pus mănușile în mâini pentru a-și ajuta echipa!Uită-te cu cât curaj a făcut asta!La fel trebuie să facem și noi. Să ne punem mănușile și să ne apărăm clubul. Să avem curajul să ne apucăm de treabă.VINO CU NOI în www.programddb.ro și fii și tu unul dintre eroii care AU SALVAT DINAMO!

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, May 15, 2020

Moţi este un dinamovist inveterat, care i-a certat tare pe Gabi Tamaş şi Ciprian Marica atunci când aceştia au acceptat să meargă să joace la rivala de o viaţă, FCSB, şi care a făcut fericită toată suflarea alb-roşie în 2014, când, intrând în poartă la Ludogorets, paradele sale la lovituri de departajare au eliminat FCSB în play-off-ul Champions League.

Incredibila decizie a lui Jacques Albert Ekeng

Dacă din partea lui Cosmin Moţi, recunoscut atât pentru devotamentul faţă de fostul său club cât şi pentru antipatia pe care o are faţă de FCSB, intrarea sa în grupul membrilor Elite nu produce nici o mirare, în schimb mesajul din Camerun, de la fratele lui Patrick Ekeng, i-a cutremurat pur şi simplu pe membrii PCH.

ADVERTISEMENT

Jacques Albert Ekeng, fratele lui Patrick Ekeng, a decis să se înscrie în programul DDB pentru ca numele familiei să apară printre socios!

Fanii dinamovişti, uluiţi de gestul camerunezului

„În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe. Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată.

ADVERTISEMENT

Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci… Dacă am fi știut… Am fi sărit gardul și am fi întrerupt meciul. L-am fi oprit chiar și pentru totdeauna dacă asta ar fi schimbat ceva” – au reacţionat imediat membrii PCH.

Respect pentru familia Ekeng

„Familia lui Patrick a ales să facă exact gestul care o ține acum pe Dinamo în viață. Un gest mai mare decât toate cuvintele noastre și decât toate sumele de bani. Un gest care arată de ce Patrick era deosebit. Pentru că provenea dintr-o familie cu astfel de oameni.

ADVERTISEMENT

De 6 luni toate postările de aici se încheie cu un link… Acum nu va fi niciun link. Nu știm cum o fi dat de el Jacques Albert, dar dacă el l-a găsit, înseamnă că și noi putem. Notre respect, chère famille Ekeng!

Patrick este Dinamo

Noi spunem că în viața asta mai avem ceva de făcut, dar Patrick ne arată că el face asta și dincolo de viață și dincolo de moarte.

Ultimele bătăi ale inimii lui Patrick lui Patrick au fost pentru Dinamo. Ultima lui suflare a fost în tricoul lui Dinamo. Patrick a fost “câine până la moarte”. Patrick a devenit Dinamo. Și memoria lui va fi vie atâta timp cât Dinamo va fi în viață”

 

ADVERTISEMENT
Tags: