Sport

Cosmin Moţi vrea să îl scoată pe Plamen Iliev liber de contract de la Dinamo! Ce legătură este între ei. Exclusiv

Plamen Iliev vrea să plece de la Dinamo în această iarnă şi are un ajutor în acest sens de la naşul său, Cosmin Moţi. Fostul fotbalist încearcă să îi convingă pe şefi să îl lase liber pe portar.
13.01.2022 | 22:33
Cosmin Moti vrea sa il scoata pe Plamen Iliev liber de contract de la Dinamo Ce legatura este intre ei Exclusiv
Plamen Iliev şi Cosmin Moţi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Portarul Plamen Iliev a fost titularul lui Dinamo între buturi în prima parte a sezonului. Însă, bulgarul nu mai vrea să continue alături de “câini” şi vrea să fie lăsat să plece în această iarnă de la echipă.

Cosmin Moţi vrea să îl scoată pe Plamen Iliev liber de contract de la Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, Cosmin Moţi încearcă să îi dea o mână de ajutor portarului bulgar. Fostul jucător al lui Dinamo a vorbit cu oficialii clubului încercând să îi înduplece să îl lase liber pe Iliev în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moţi este naşul lui Plamen Iliev. Actual director tehnic la Ludogoreţ, echipă la care a făcut carieră în Bulgaria, Moţi vrea să îl ajute pe Iliev care spune că nu mai poate să rămână la Dinamo, în condiţiile în care e contestat de suporteri şi trăieşte un calvar la echipă.

Coşmarul lui Iliev a început cu Mioveni: “Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi?”

Meciul de coşmar pentru Plamen Iliev a fost cel cu Mioveni. Bulgarul a comis uşor un penalty în minutul 90, când Dinamo a condus cu 1-0 şi, apoi, în minutul 90+4 a primit gol pe colţul scurt, echipa argeşeană reuşind să întoarcă meciul în prelungiri.

ADVERTISEMENT

După meci, Mircea Rednic l-a făcut praf pe bulgar şi a spus că nu mai are ce căuta la echipă: “N-ai voie. Iliev… La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă. Nici n-a atins mingea. Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei. Nu îl înţeleg. Ce să le reproşez jucătorilor? Multe dueluri, s-a jucat agresiv, să pierzi după minutul 90…

Niciun punct să nu iei. Nu te poţi concentra la o fază fixă? Şi ca talie, şi ca jucători? Este o greşeală individuală, haideţi să nu mai… N-ai voie să faci greşeala asta. Ce căuta el acolo? Se repetă greşelile cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici n-au ratat. Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi?”, a spus “Puriul” atunci.

ADVERTISEMENT

Plamen Iliev şi-a trimis familia în Bulgaria de frică!

Plamen Iliev a fost extrem de afectat de evenimentele care au urmat după meci. Fanii au oprit autocarul echipei într-o benzinărie şi au vorbit cu jucătorii. Bulgarul a luat atunci decizia să îşi trimită familia în Bulgaria de teama suporterilor, conform Gsp.

Cosmin Moţi a încercat să îi înduplece pe cei din conducere că Plamen Iliev nu poate să mai rămână în aceste condiţii în care presiunea psihică este uriaşă pe umerii lui şi cu familia departe, cu fina sa plecată în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Mureşan le-a atras atenţia suporterilor: “A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou”

Iuliu Mureşan a făcut apel la suporteri să încurajeze echipa şi să nu mai pună presiune pe jucători, recunoscând că alături de Steliano Filip, mai sunt şi alţi jucători care nu mai vor să continue la echipă, unul dintre ei fiind Iliev:

“A făcut mult rău jucătorilor episodul cu Deian Sorescu dezbrăcat de tricou şi oprirea autocarului pe autostradă. Sunt jucători care ar vrea să plece”, a spus Iuliu Mureşan.

Anunţ clar pentru cei care nu mai vor să joace: “Sunt sub contract cu echipa, nu pleacă Filip, Iliev şi nimeni când vrea el”

Însă, oficialii lui Dinamo sunt greu de înduplecat în ceea ce priveşte plecările. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a avut un mesaj clar pentru jucătorii aflaţi sub contract şi care vor să plece liberi în iarnă:

“Nu ştiu de ce tot se vorbeşte de plecările lui Iliev sau Filip. Nu se pune problema să plece jucătorii când vor ei. Sunt sub contract cu echipa, nu pleacă Filip, Iliev şi nimeni când vrea el.

Sunt plătiţi de club şi nu cu puţin, iar dacă nu vor să joace sau nu vor să se antreneze este fix problema lor şi asta e o problemă. Dar nu vor pleca doar pentru că ei vor”, a fost reacţia lui Zăvăleanu pentru FANATIK.

Iliev nu a fost pe lista de joc la amicalul cu Mioveni

Plamen Iliev şi Steliano Filip au lipsit de pe lista de joc în primul amical al celor de la Dinamo în 2022, cu CS Mioveni. Cei doi fotbalişti vor să plece de la echipă şi par de neînduplecat în demersul lor, deşi sunt sub contract cu echipa.

”Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiilor”, Flavius Stoican

  • 30 de ani are Plamen Iliev
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a portarului de la Dinamo
ADVERTISEMENT