Life
notix pixel id

Cosmin Natanticu, reacție la rece după eliminarea de la Asia Express. Ce a dezvăluit actorul

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, au fost eliminați de la Asia Express cu puțin timp înainte de marea finală, iar acum vorbesc despre competiția de pe Drumul Împăraților.
24.11.2021 | 16:00
Cosmin Natanticu, reacție la rece după eliminarea de la Asia Express. Ce a dezvăluit actorul
Cosmin Natanticu, primele impresii după eliminarea de la Asia Express. Ce l-a marcat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul a avut o reacție la rece după mai bine de două luni pe care le-a petrecut în show-ul de la Antena 1, moderat de Irina Fodor. Fostul participant a dezvăluit ce l-a marcat.

Primele impresii după plecarea de la Asia Express au legătură strânsă cu momentele grele care l-au făcut de multe ori să-și dorească să nu mai continue.

De asemenea, Cosmin Natanticu spune că nu au fost deloc puține clipele când a vrut să renunțe, dar din fericire, soția sa, Eliza, l-a făcut să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu, primele impresii după eliminarea de la Asia Express. Ce l-a marcat

Misiunile, autostopul și vremea le-au dat mari dureri de cap concurenților de la Asia Express, după cum au dezvăluit mulți dintre cei care s-au ancorat în această aventură.

„Cele mai grele, pentru mine, au fost traseele, căldura şi faptul că am fost în pandemie și era foarte greu să te primească cineva în mașina sau în casa lui. 

ADVERTISEMENT

Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe”, a declarat Cosmin Natanticu pentru viva.ro.

Și pentru că nu a fost deloc o experiență ușoară, actorul a simțit nevoia să meargă ulterior în vacanță, unde s-a bucurat de relaxare și foarte mult somn.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu, impresionat de locurile prin care a trecut

În altă ordine de idei, Cosmin Natanticu a scos la iveală și câteva dintre momentele mai sensibile, care l-au impresionat până la lacrimi.

Fostul concurent de la Asia Express și-a schimbat felul de a vedea lucrurile după ce a văzut condițiile în care trăiesc anumiți oameni.

ADVERTISEMENT

„Au fost mai multe momente, dar pot să spun despre unul care m-a impresionat până la lacrimi. Când am ajuns în niște zone cu clădiri părăsite și dezafectate unde locuiau oameni.

Familii cu copii, care se jucau în clădirile acelea… culmea este că ei chiar păreau fericiți”, a mai spus actorul, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri