Life

Cosmin Natanticu a enervat-o pe Niculina Stoican: “Glumele au fost prea acide”

Cosmin Natanticu a reușit să o scoată din minți pe Niculina Stoican. Cântăreața de muzică populară din zona Olteniei s-a arăta deranjată de glumele făcute de actor.
01.12.2021 | 12:06
Cosmin Natanticu a enervato pe Niculina Stoican Glumele au fost prea acide
Cosmin Natanticu a enervat-o la culme pe Niculina Stoican. Ce a spus actorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Asia Express s-a numărat printre invitații show-ului „Râzi cu Roast”, o ediție specială care s-a desfășurat cu ocazia aniversării postului de televiziune Antena 1.

Actorul a tras la sorț o regiune geografică, fiind nevoit să facă glume despre respectiva zonă, iar comediantului i-a picat Oltenia.

ADVERTISEMENT

Glumele lui Cosmin Natanticu au stârnit amuzamentul celor din public și de acasă, dar Niculina Stoican nu s-a arătat prea încântată și a întrerupt de mai multe ori numărul.

Cosmin Natanticu a enervat-o la culme pe Niculina Stoican. Ce a spus actorul

„Ieși afară!”, este replica cu care a intervenit Niculina Stoican în roast-ul lui Cosmin Natanticu, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu a mers mai departe cu glumele sale și a continuat să-i amuze pe cei aflați în platoul de la Antena 1. Solista de muzică populară nu s-a oprit aici.

„Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”, a mai spus artista în spirit de glumă.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este născută în comuna Balta din județul Mehedinți, în timp ce fostul concurent de la Asia Express a venit pe lume în Petroșani, Hunedoara.

„Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc! 

ADVERTISEMENT

Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular”, a completat Cosmin Natanticu, mai arată sursa citată mai devreme.

Cosmin Natanticu și Niculina Stoican, schimb de replici acide

Interpreta de muzică populară nu a lăsat garda jos și a reacționat imediat. Vedeta i-a cerut comediantului să prezinte pașaportul atunci când vrea să intre în Oltenia.

„Când intri în Oltenia să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci”, a mai intervenit Niculina Stoican în numărul actorului.

„Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”, a spus Cosmin Natanticu după terminarea numărului de pe scena de la Antena 1.

ADVERTISEMENT