Life

Cosmin Natanticu și soția sa, planuri mari după experiența Asia Express. Ce a scos la iveală Eliza

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, au dezvăluit ce au de gând să facă după ce au participat la reality show-ul Asia Express difuzat la Antena 1.
04.08.2021 | 19:20
Cosmin Natanticu si sotia sa planuri mari dupa experienta Asia Express Ce a scos la iveala Eliza
ADVERTISEMENT

Partenera de viață a actorului de comedie a dezvăluit în urmă cu puțină vreme planurile mari pe care le are după experiența filmată pe parcursul a două luni în străinătate.

Eliza Natanticu a scos la iveală faptul că-și dorește să devină mamă pentru prima oară, soția artistului mărturisind că lucrează de ceva vreme la acest „proiect”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu și Eliza, pregătiți să devină părinți. Ce a dezvăluit soția actorului

Venirea pe lume a unui bebeluș nu este singurul obiectiv al concurenților de la Asia Express. Soția lui Cosmin Natanticu a mai explicat și ce proiecte are pe plan profesional.

Eliza va lansa în perioada următoare o piesă, dar și o afacere alături de partenerul ei de viață, fiecare având un aport personal și diferit în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din Asia Express ne-am reapucat din nou de proiecte.

Ne dorim acum să facem un show online. Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo.

ADVERTISEMENT

Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa. Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză.

După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional”, a declarat Eliza pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu și Eliza, nuntă de poveste. Sunt căsătoriți de 3 ani

Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu sunt împreună de ani buni, însă au ales să-și unească destinele în 2018, în cadrul unui eveniment fastuos, în Pădurile Regale din Corbeanca.

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina, sunt nașii spirituali ai participanților de la Antena 1. Peste 200 de invitați le-au fost alături în ziua cea mare actorului de comedie și perechii sale.

Eliza este cunoscută pentru faptul că a participat la X Factor, în anul 2016, unde a povestit cum a fost cerută în căsătorie. Totul s-a întâmplat pe o plajă în Grecia.

Blondina a dezvăluit că a refuzat în prima fază pentru că era foarte nervoasă, dar ulterior nu a mai avut de ales și a acceptat propunerea.

ADVERTISEMENT