Fotbal international

Cosmin Olăroiu a dezvăluit câți bani a câștigat din fotbal: ”M-am îmbogățit în străinătate”

06.01.2021 | 23:04
Cosmin Olaroiu a dezvaluit cati bani a castigat din fotbal Mam imbogatit in strainatate
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a vorbit despre banii câștigați din fotbal și a recunoscut că s-a îmbogățit de contractele și performanțele pe care le-a reușit în afara României.

Tehnicianul s-a umplut de glorie și bani, el adunând 60.000.000 de euro numai din salarii, fără bonusuri, în perioada 2007-2020.

ADVERTISEMENT

Oli nu neagă o posibilă întoarcere a sa în Europa, dar pentru ca acest lucru să se întâmple antrenorul își dorește un proiect care să-i dea posibilitatea să realizeze ceva pe termen lung.

Fotbalul l-a umplut de bani pe Cosmin Olăroiu

”Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, a declarat Cosmin Olăroiu despre banii câștigați din fotbal.

ADVERTISEMENT

”Să câștig trofee e un lucru important pentru mine și faptul că de fiecare dată când am avut posibilitatea am îmbrăcat tricolorul. Acum, în China, nu aveam de unde să cumpăr, fiind închiși. Pentru mine înseamnă enorm când la televizor spune ‘Olaloiu’ și România”, a precizat tehnicianul la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

”Orice sportiv sau antrenor vrea să obțină ceva, iar România nu oferă posibilitatea asta. Fiecare dintre noi are familie, copii și are la ce să se gândească pentru viitor. Trebuie să pui toate lucrurile astea în balanță. Gândiți-vă că vorbim de un antrenor român! Iar orice antrenor din România dacă primește vreo ofertă își dorește să plece. Se gândește la familia lui.

ADVERTISEMENT

Există un criteriu de performanță. Eu am avut șansa să merg prima dată la o echipă de top, chiar dacă nu era la cel mai bun moment. Era o echipă de tradiție. Nu vorbim aici doar de antrenori. Vorbim de doctori, de ingineri, despre tot ce înseamnă român.

Din nefericire, te realizezi mai bine afară decât aici. Ăsta e un aspect. Al doilea e că acolo există și apreciere pentru ceea ce faci. Din păcate, aici nu mai există așa ceva… Noi ne dorim ca lucrurile să fie așa cum sunt la televizor sau pe internet. Însă realitatea nu e ceea ce vrem să fie, e alta…

ADVERTISEMENT

Am făcut și sacrificii enorme! Eu am stat ultimele șase luni închis, departe de familie. Închis! Făceam video-call cu ei să-i simt aproape, altfel aș fi înnebunit! Trebuia să-i văd… Sacrificii sunt… Mi-am pierdut părinții, n-am fost alături de ei în anumite momente pentru că n-am putut. Noi oricum vedem doar partea frumoasă a lucrurilor. Nu vedem sacrificiul”, a încheiat Oli.

ADVERTISEMENT