Fotbal international

Cosmin Olăroiu a primit un gol incredibil în China! Video cu reușita

06.10.2018 | 18:11
Cosmin Olaroiu a primit un gol incredibil in China Video cu reusita

Echipa Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a primit un gol incredibil în meciul cu formația Dalian Yifang, în etapa cu numărul 25 din campionatul Chinei. Jiangsu a fost învinsă cu 3-1, deși a condus cu 1-0 încă din startul partidei și mai are doar șanse matematice de a prinde unul din primele trei locuri care asigură participarea în Liga Campionilor Asiei.

Formația lui Cosmin Olăroiu, lipsită de noua vedetă italo-brazilianul Eder Martins adus de la Internazionale Milano, a deschis scorul în minutul 4 prin fundașul italian Gabriel Paletta, dar s-a văzut egalată până la pauză de reușitat atacantului din Zimbabwe, Nyasha Mushekwi.

Cosmin Olăroiu în timpul unei conferințe de presă la Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu în timpul unei conferințe de presă la Jiangsu Suning

Ferreira-Carrasco, gol incredibil în China la meciul cu formația lui Cosmin Olăroiu

Golul partidei a venit în partea secundă de la un medalita cu bronz la Campionatul Mondial din Rusia. Belgianul Yannick Ferreira-Carrasco a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri în meciul împotriva formației lui Cosmin Olăroiu din campionatul Chinei. Conturile au fost încheiate același Nyasha Mushekwi, care a punctat pentru victoria celor de la Dalian Yifang cu scorul de 3-1.

În urma acestei înfrângeri, Jiangsu Suning a rămas pe locul cinci, cu 38 de puncte, dar are șanse minime să mai prindă podiumul, cu cinci etape înainte de finbalul sezonului. Treapta a treia este ocupată de formația Shandong Luneng, cu 48 de puncte. La titlu se lupăt echipele Shanghai SIPG (55 de puncte) și Guangzhou Evergrande (54 de puncte).

Lanterna roșie din campionatul chinez, Guizhou Hengfeng, pregătită de Dan Petrescu, va juca duminică, de la ora 14:35, în deplasare cu liderul Shanghai SIPG. Oaspeții au nevoie neapărată să nu piardă această întâlnire pentru a mai spera la evitarea retrogradării. În acest moment, trupa fostului antrenor de la CFR Cluj este la șase puncte în urma celor de la Chongqing Lifan, prima formație aflată deasupra liniei de salvare.