Sport

Cosmin Olăroiu dă lovitura și în afaceri! Toate detaliile business-ului de lux pe care-l pornește în Dubai. Foto

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai de succes antrenori români, își va deschide la Dubai un restaurant de lux. FANATIK a aflat în exclusivitate toate detaliile afacerii de milioane de dolari.
08.07.2022 | 14:50
ADVERTISEMENT

Pe lângă activitatea de antrenor, Cosmin Olăroiu continuă să prospereze în afaceri. Tehnicianul lui Sharjah FC din Emiratele Arabe Unite își extinde business-urile și în zona arabă.

Cosmin Olăroiu își deschide o afacere de vis în inima Dubaiului: „Un concept mare de tot!”

Valentin Sălăgean, „boss-ul Trattoria” cum este cunoscut, e un fost asociat al lui Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, iar omul de afaceri a făcut ample dezvăluiri despre relația cu cei doi, în podcastul „Taclale” moderat de Liviu Chiriță.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri care a făcut dezvăluiri și despre probleme de sănătate ale lui Mircea Sandu, a declarat că antrenorul lui Sharjah FC este gata să își deschidă o nouă afacere extrem de ambițioasă: „Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) mi-a dat mesaj și m-a invitat la deschidere la restaurantul lui. Își deschide restaurant în Dubai. Un concept mare de tot! O campanie mare.

Un restaurant care e la Beirut și o să îl facă în toată lumea. Are echipă mare. Mă depășește pe mine. E un restaurant cu un tavan de 45 de metri înălțime. O să vezi că o să apară prin ziare. O să îți dau nume. Nu vreau să spun pe…”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu are experiență în acest domeniu și și-a deschis deja mai multe restaurante, însă este implicat și în alte domenii în care a demonstrat că se pricepe.

„Oli” a investit puternic în imobiliare și este asociat cu fiul său, Dani Olăroiu. Antrenorul plecat de 13 ani din România a investit 24 de milioane de euro într-un ansamblu rezidențial în Mamaia, însă mai deține și un complex de lux în București, având afaceri și în domeniul energiei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate toate detaliile cu privire la restaurantul lui Cosmin Olăroiu din Dubai

FANATIK a aflat că brandul libanez cu care s-a asociat Cosmin Olăroiu este „Amelia Beirut”, iar marea deschidere va avea loc undeva la finalul lunii iulie, într-o locație exclusivistă din centrul Dubaiului: „Sky View, Downtown Dubai”.

Locația de lux din centrul Dubaiului în care Cosmin Olăroiu își deschide restaurantul
Locația de lux din centrul Dubaiului în care Cosmin Olăroiu își deschide restaurantul.

Restaurantul va fi unul cu adevărat special, iar investiția este una uriașă, de câteva milioane de dolari. „Amelia Dubai” va avea o bucătărie peruană și japoneză, cu influențe mediteraneene, iar meniul și prețurile vor fi cu siguranță pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Amelia Dubai” va avea parte și de un lounge, cu un bar unde vor fi preparate cele mai alese băuturi și cocktail-uri, dar și DJ rezidenți care vor asigura atmosfera. Acesta este și unul dintre atuurile principale cu care brandul a impresionat, pe lângă mâncarea excelentă.

Cum va arăta restaurantul lui Cosmin Olăroiu din Dubai

„Amelia” este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Beirut, iar intenția este ca franciza să ajungă în toată lumea. Design-ul este unul special, iar restaurantul din Dubai va avea inspirație pe cel din Beirut, capitala Libanului.

Cum arată restaurantul de lux al Cosmin Olăroiu din Dubai
Cum arată restaurantul de lux al Cosmin Olăroiu din Dubai

Restaurantul a fost deschis în Beirut în urmă cu cinci ani, într-o clădire istorică veche de 500 de ani, iar site-ul noului restaurant al lui Cosmin Olăroiu din Dubai a fost deja lansat.

  • 60 de milioane de euro a câștigat Cosmin Olăroiu doar din salarii în cei 13 ani în care a antrenat în străinătate
ADVERTISEMENT