Fotbal international

Cosmin Olăroiu face spectacol în China! Jiangsu Suning se impune într-un meci cu 7 goluri

29.09.2018 | 13:06
Cosmin Olaroiu face spectacol in China Jiangsu Suning se impune intrun meci cu 7 goluri

Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a făcut spectacol într-un meci din etapa cu numărul 24 a campionatului din China. Jiangsu Suning s-a impus extrem de clar, scor 5-2, în partida disputată în deplasare cu formația Changchun Yatai, care îi are în componență pe polonezul Adrian Mierzejewski, danezul Lasse Vibe și nigerianul Odion Ighalo.

Jiangsu Suning a dominat meciul încă din start, iar pauză conduce deja cu 2-0 după autogol lui Sun Jie din minutul 13 și reușita starului brazilian Alex Teixeira din minutul 27. În acest meci, tehnicianul român i-a folosit și pe italienii Gabriel Paletta și Eder Martins.

Cosmin Olăroiu a făcut spectacol în China, iar Jiangsu se menține pe locul 5

În repriza secundă, Jiangsu Suning a continuat show-ul și a punctat pentru 3-0 prin Xie Pengfei în minutul 54. Gazdele au revenit în joc după penalty-ul transformat de Ighalo, dar oaspeții nu s-au pierdut cu firea și au mai punctat de două ori prin noua vedetă Eder Martins. Golul reușit de Xiao Yufeng în finalul jocului pentru Changchun nu a schimbat mare lucru, astfel că Jiangsu s-a impus cu 5-2.

Cosmin Olăroiu le dă indicații jucătorilor de la Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu le dă indicații jucătorilor de la Jiangsu Suning

În urma acestei victorii spectaculoase, trupa lui Cosmin Olăroiu și-a consolidat poziția a cincea în clasamentului campionatului din China. Jiangsu Suning are 38 de puncte, dar șanse de a prinde unul din primele trei locuri, care duc în Liga Campionilor Asiei, sunt destul de mici. Bejing Guoan, ocpanta locul 3, are un avans de șapte puncte și un meci mai puțin disputat, cu șase etape înainte de finalul sezonului.

Înaintea meciului cu Chanchung Yatai, Cosmin Olăroiu a avut parte de o primire impresionantă din partea suporterilor lui Jiangsu Suning. Aceștia l-au întâmpinat la aeroport cu bannere cu chipul său și i-au scandat numele.

În etapa viitoare, Jiangsu Suning va întâlni în deplasare formația Dalian Yifang aflată pe locul 10 în clasament. Partida se va disputa sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 10:30.