Fotbal intern

Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al FCSB, dezamăgit de derby: ”Puțină ambiție și determinare, dar joc slab calitativ”

17.02.2020 | 08:18
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al celo de la FCSB, Cosmin Olăroiu, a profitat de zilele libere forțate de coronavirusul care face ravagii în China și a luat parte, din tribunele Arenei Naționale, la derby-ul Dinamo – FCSB. La finalul duelului câștigat de ”câini”, antrenorul care a scris istorie cu roș-albaștrii în Europa și-a spus părerea despre meci.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.66 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a fost dezamăgit de derby: ”Puțină ambiție și determinare, dar joc slab calitativ”

La derby-ul dintre Dinamo și FCSB de pe Arena Naţională au asistat nume importante din fotbalul românesc. Printre ele s-a numărat și f ostul antrenor al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu.

După terminarea duelului din runda a 25-a a Ligii 1, tehnicianul de 50 de ani s-a declarat dezamăgit de calitatea fotbalistică a celui mai așteptat duel din fotbalul intern.

ADVERTISEMENT

”Meciul a fost slab din punct de vedere calitativ. A fost puțină determinare și ambiție în derby, dar cam atât, din păcate. A

u fost niște circumstanțe, a fost un cartonaș roșu, cei de la FCSB au gestionat altfel și asta probabil i-a costat”, a spus Olăroiu, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Olăroiu nu se teme de virusul ucigaș din China

Cosmin Olăroiu, antrenorul care a fost la câteva minute de o finală europeană cu FCSB, fosta Steaua, a mai declarat că nu se teme de coronavirus.

  • 2006-2007 a fost sezonul în care Cosmin Olăroiu a câștigat titlul cu FCSB

Maladia din China îl împiedică pe antrenorul român dar și pe alte nume importante din fotbalul european, să reia campionatul intern din zonă. Olăroiu este antrenor la Jiangsu Suning în prima divizie.

ADVERTISEMENT

”Startul campionatului din China s-a amânat. Acum așteptăm să vedem când începem sezonul. Nu mi-e teamă, dar noi am fost departe de acel loc unde s-a declanșat coronavirusul în pregătiri”, a mai spus Olăroiu.

Coronavirus a oprit meciurile din campionatul Chinei! Federația a suspendat toate partidele din 2020

Coronavirus este motivul pentru care campionatul Chinei a fost amânat de Federația Chineză de Fotbal.

Competiția în care  Cosmin Olăroiu trebuia să debuteze, el fiind antrenor la Jiangsu Suning, a fost amânată pe un termen nedeterminat.

ADVERTISEMENT