Fotbal international

Cosmin Olăroiu, înfrângere surprinzătoare cu Jiangsu Suning în China! Învins după ce a condus cu 2-0! Video

22.09.2018 | 16:50
Cosmin Olaroiu infrangere surprinzatoare cu Jiangsu Suning in China Invins dupa ce a condus cu 20 Video

Cosmin Olăroiu a înregistrat o nouă înfrângere, de această dată una surprinzătoare, cu Jiangsu Suning în prima ligă din China. Formaţia antrenorului român a fost învinsă, pe teren propriu, de Guangzhou Evergrande, scor 2-3, în etapa a 23-a din Super League, după ce a condus timp de 63 de minute.

Startul meciului a fost unul de excepţie pentru Jiangsu Suning, după ce Eder a deschis scorul în primul minut al partidei. Şapte minute mai târziu, Li Ang a majorat scorul pentru formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. Chiar dacă Jiangsu Suning a condus la pauză, scor 2-0, Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Fabio Cannavaro a fost mai activă în atac.

Cosmin Olăroiu, înfrângere surprinzătoare cu Jiangsu Suning în 30 de minute

În a doua repriză, Guangzhou Evergrande a fost mult mai activă şi a dat lovitura în ultima jumătate de oră a meciului jucat pe terenul lui Jiangsu Suning. În minutul 63, Paulinho, împrumutat de la Barcelona, a marcat şi a adus speranţa în rândul colegilor săi. Anderson Talisca a fost omul meciului pentru Guangzhou Evergrande. Mijlocaşul de 24 de ani a egalat, după un şut puternic de la peste 25 de metri, în minutul 73. Cinci minute mai târziu, brazilianul, împrumutat de la Benfica, l-a învins din nou Gu Chao şi a adus cele trei puncte pentru formaţia antrenată de Fabio Cannavaro.

Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu, ocupă locul cinci, după 23 de etape, cu 35 de puncte şi are şanse minime să prindă un loc care duce în Liga Campionilor Asiei. În ultimele cinci meciuri, formaţia românului a obţinut o victorie, trei egaluri şi o înfrângere. În următoarea etapă, Jiangsu Suning o va întâlni pe Changchun Yatai, echipă clasată pe locul şapte, la şase puncte în urma formaţiei antrenate de Cosmin Olăroiu.