Fotbal international

Cosmin Olăroiu, interviu de excepție pentru presa din Golf: ”Poate într-o zi am să mă întorc”

25.02.2020 | 21:39
Cosmin Olaroiu interviu de exceptie pentru presa din Golf Poate intro zi am sa ma intorc
Antrenorul echipei chineze Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a oferit un interviu de excepție pentru presa din Golf
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei chineze Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a oferit un interviu de excepție pentru presa din Golf.

Cosmin Olăroiu, interviu de excepție pentru presa din Golf: ”

”Jiangsu se luptă să spargă blocul granzilor format din Guangzhou, Shanghai SIPG şi Beijing. Olăroiu este primul antrenor care reuşeşte să ducă în ultimii ani echipa sa printre marile forţe ale Chinei”, a scris publicaţia The National, care a titrat ”Unul dintre cei mai decoraţi antrenori din Asia”.

ADVERTISEMENT

”Suntem aproape de ei. Am jucat contra lor, i-am bătut, ne-au bătut. Trebuie să facem un pas înainte. Depinde de club şi de ceea ce vor ei să facă”, a spus Cosmin Olăroiu în interviul pentru presa din Golf.

”Trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziţie”

”Să ajungi în Top 3 ar fi fantastic, dar asta necesită sacrificiu din partea tuturor. De la antrenori, până la jucători şi management. Ne-am îmbunătăţit în ultimii doi ani, dar este dificil să faci paşi mari”, a mai declrat tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

”Încerci să îmbunătăţeşti calităţile jucătorilor, forţa lor mentală, totul…dar nu e de ajuns. Trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziţie, pentru că nu am putut să transferăm tot ce ne-am dorit”, a menționat Olăroiu.

”De fiecare dată când există un post liber la o echipă mare din Golf apare şi numele meu”

”Sperăm să ajungem pe podium, dar nu depinde doar de noi. Echipele sunt puternice aici, iar antrenorii sunt foarte buni. E ca şi cum în fiecare etapă s-ar juca meciuri între Al Ain şi Al Ahli”, a completat Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

”Au fost oferte, de fiecare dată când există un post liber la o echipă mare din Golf apare şi numele meu. Poate într-o zi am să mă întorc”, a încheiat antrenorul român.

Olăroiu a refuzat naționala Emiratelor Arabe Unite

Campionatul Chinei a fost amânat din cauza coronavirus și la fel s-a întâmplat și în cazul Supercupei Chinei dintre Guangzhou Evergrande și Shanghai Shenhua. Decizia îi aparține Federației Chineze de Fotbal, care a hotărât că cea mai bună soluție este aceea de a amâna campionatul pe o perioadă nedeterminată.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, Cosmin Olăroiu a refuzat o ofertă fabuloasă de a prelua echipa națională a Emiratelor Arabe Unite. Arabii i-au oferit un salariu de 12 milioane de dolari pentru un contract pe doi an, dar tehnicianul român nu a dat curs ofertei, deoarece ar fi fost nevoit să le plătească despăgubiri chinezilor.

ADVERTISEMENT