Fotbal international

Cosmin Olăroiu, lăudat de vedeta de la Jiangsu Suning! ”Cu el mă înțeleg perfect”

02.03.2019 | 19:25
Cosmin Olaroiu laudat de vedeta de la Jiangsu Suning Cu el ma inteleg perfect
ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost lăudat de vedeta echipei Jiangsu Suning, italo-brazilianul Eder Martins. Atacantul adus în sezonul precedent de tehnicianul român în campionatul Chinei a acordat un interviu pentru site-ul gialucadimarzio.com în care a avut numai cuvinte de apreciere pentru antrenorul care a preluat-o pe Jiangsu Suning în 28 martie 2018, după demiterea italianului Fabio Capello.

Cosmin Olăroiu, lăudat de vedeta de la Jiangsu Suning: ”Asta mă ajută foarte mult”

”E foarte dificil pentru că nu cunosc limba. Mă rog, ştiu câteva cuvinte de bază, dar în rest vorbesc în italiană cu toată lumea, chiar şi cu chinezii. Ei nu mă înţeleg, dar cumva reuşim să comunicăm. Norocul meu este că antrenorul Cosmin Olăroiu vorbeşte perfect limba italiană şi cu el mă înţeleg perfect, iar asta mă ajută foarte mult”, au fost laudele vedetei lui Jiangsu Suning pentru Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Eder Martins, în vârstă de 32 de ani, speră ca formația sa să aibă un sezon mai bun decât cel precedent: ”Anul acesta sperăm la mai mult. Anul trecut am terminat pe locul 5. E un campionat dificil, Shanghai, echipa campioană are în lot fotbalişti ca Oscar şi Hulk, iar asta spune multe. Vedeţi că au reuşit să-l aducă pe Hamsik, nu e uşor”.

Cosmin Olăroiu într-o discuție cu antrenorul olandez Guus Hiddink
Cosmin Olăroiu într-o discuție cu antrenorul olandez Guus Hiddink

Cosmin Olăroiu, salariu fabulos în China

Noul sezon al campionatului chinez a debutat în acest weekend, iar Jiangsu Suning va juca, duminică, pe teren propriu, de la ora 13:35, împotriva formației Tianjin Teda. Pe lângă Eder Martins, Cosmin Olăroiu îi mai are în lot pe italianul Gabriel Paletta și pe brazilienii Ramires și Alex Teixeira. Formația Tianjin Teda este pregătită de germanul Uli Stielike și îi are în lot pe nemții Felix Bastians și Sandro Wagner, pe ghanezul Frank Acheampong și pe brazilianul Johnathan.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de începerea noului sezon, presa din China a anunțat că Jiangsu Suning i-a prelungit contractul lui Cosmin Olăroiu pentru încă trei sezoane. Tehnicianul român în vârstă de 49 de ani va încasa în această perioadă un salariu total de 20 de milioane de dolari. Olăroiu a stat pe banca tehnică a lui Jiangsu Suning în 31 de meciuri, din care a câştigat 14, a pierdut șapte și a remizat în zece dintre ele.