Olăroiu e deja idol în China. A obţinut a doua victorie la rând în nici o săptămână!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/04/2018, 17:38
Olăroiu e deja idol în China. A obţinut a doua victorie la rând în nici o săptămână!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cosmin Olăroiu a ajuns val-vârtej în noul Eldorado al fotbalului, Superliga din China, la Jiangsu Suning Echipa patronului care are în portofoliu şi pe Inter Milano s-a decis să facă o schimbare de antrenor după numai trei etape din noul sezon, nemulţumit de debutul ezitant, cu o victorie şi două eşecuri în primele trei runde.

A fost contactat actualul antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, pe care chinezii l-au mai avut pe bancă în urmă cu câţiva ani, dar acesta a refuzat şi le-a oferit un sfat asiaticilor. Să îl contacteze pe Cosmin Olăroriu, românul specializat de ani buni doar pe fotbalul din zona Golfului.

Olăroiu a fost recomandat de Dan Petrescu

Chinezii au ascultat sfatul Bursucului şi au apelat la Olăroiu. S-au înţeles rapid, Oli urmând să înlocuiască un adevărat monument în materie de antrenorat, italianul Fabio Capello. După primele două meciuri jucate de noua sa echipă, Jiangsu Suning, Olăroiu este deja apreciat de fani şi de presă, pentru că a obţinut maximul de puncte.

La doar trei zile de la sosirea în China a jucat acasă cu Tianjin Teda şi s-a impus cu 3-1, iar vineri, într-o deplasare grea, la Guanghzou RF a câştigat cu 2-0. Oli are trei străini la dispoziţie, fundaşul central italian Paletta, fost la Milan, brazilianul Teixeira, una dintre bijuteriile lui Mircea Lucescu la Şahtior şi Boakye, toţi trei titulari. Acum Jiangsu are trei victorii din cinci partide şi a urcat pe locul 5.

 

Închide ×