Fotbal intern

Cosmin Olăroiu nu-i vrea pe Dan Alexa şi Marius Şumudică la FCSB. “Antrenorul trebuie să fie stelist!”

26.12.2018 | 09:27
Cosmin Olaroiu nui vrea pe Dan Alexa si Marius Sumudica la FCSB Antrenorul trebuie sa fie stelist

Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, a lăsat să se înţeleagă că nu-i vrea pe Dan Alexa şi Marius Şumudică la FCSB şi a explicat de ce. Acesta crede că echipa finanţată de Gigi Becali trebuie să fie pregătită de un antrenor care este stelist şi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să se orienteze către un tehnician care nu a declarat că ţine cu o altă echipă.

Mai mult, Cosmin Olăroiu i-a transmis lui Gigi Becali să se gândească la foştii jucători care au evoluat în tricoul “roş-albastru”, iar pe lista antrenorului de la Jiangsu Suning sunt Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf, Victor Piţurcă, Fane Ivan, Marius Lăcătuş şi Emeric Ienei.

De ce nu-i vrea Cosmin Olăroiu pe Dan Alexa şi Marius Şumudică la FCSB

”Eu cred că antrenorul care vine la Steaua trebuie să fie stelist! Este cel mai important criteriu, pentru că așa va fi adoptat mai ușor de galerie, dar și de către ceilalți susținători. În aceste condiții, oricare alt antrenor ar reprezenta un afront pentru suporteri, ca să nu mai spun că fiecare echipă ține la tradiția ei. Sunt jucători care au jucat la Steaua și care pot antrena, care au potențial, cazul lui Reghecampf, Mirel Rădoi, Piți, Ienei, Fane Iovan, Lăcătuș ”, a spus Cosmin Olăroiu pentru Digi Sport.

Deşi Cosmin Olăroiu i-a cerut lui Gigi Becali să se orienteze către un antrenor cu trecut stelist, latifundiarul din Pipera este la un pas să se înţeleagă cu Mihai Teja. Patronul FCSB-ului a negociat deja cu Dan Alexa, dar a decis ca echipa să fie pregătită de actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaş, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în cursul zilei de 25 decembrie.

Mihai Teja, antrenorul favorit să o preia pe FCSB, a fost la Dinamo

Mihai Teja a antrenat-o pe rivala Dinamo Bucureşti în perioada ianuarie 2015 – martie 2015, când a stat pe banca tehnică a “câinilor” în 5 partide, dintre care a câştigat două şi a pierdut trei.

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan, este favoritul lui Gigi Becali

Iată meciurile în care Teja a antrenat-o pe Dinamo:

  • Pandurii Tg. Jiu – Dinamo 2-1
  • Oţelul Galaţi – Dinamo 0-1
  • Dinamo – U Cluj 3-0
  • ASA Târgu Mureş – Dinamo 2-1
  • Dinamo – Pandurii Tg. Jiu 1-3