Fotbal international

Cosmin Olăroiu, ofertă din Arabia Saudită! Când ar urma să semneze contractul

11.01.2019 | 18:13
Cosmin Olaroiu oferta din Arabia Saudita Cand ar urma sa semneze contractul

Cosmin Olăroiu a ratat obiectivul cu Jiangsu Suning, iar site-ul Kora.com anunţă că antrenorul român este ofertat de Al Hilal, formaţie care evoluează în Arabia Saudită. Antrenorul român a terminat cu gruparea Jiangsu Suning pe poziţia a 5-a în clasament, cu 48 de puncte, la 20 în spatele liderului SIPG, dar este la mare căutare în zona arabă.

Cosmin Olăroiu are şanse mari să plece de la Jiangsu Suning în această iarnă şi să revină în Arabia Saudită, la Al Hilal, acolo unde a mai antrenat în perioada 2007 – 2009. Arabii vor să se despartă de Jorge Jesus, fostul antrenor al Benficăi, iar Oli este principalul favorit să preia banca tehnică a lui Al Hilal.

Cosmin Olăroiu, ofertă de la Al Hilal

Al Hilal se află pe prima poziţie în clasament cu 37 de puncte, dar în ultimele 6 meciuri a bifat doar două victorii. Echipa care doreşte să-l aducă pe Cosmin Olăroiu se află la cinci puncte în faţa lui Al Shabab, formaţie pregătită de Marius Şumudică, şi la trei în faţa locului doi, Al Nassr.

Deşi Al Hilal doreşte să-l aducă pe Cosmin Olăroiu la formaţia din Arabia Saudită, afacerea nu este una simplă. Jiangsu nu ar dori să renunţe la serviciile lui Oli, iar o demisie l-ar costa foarte mult pe antrenorul român. Deşi situaţia este mai complicată, sursa citată mai sus anunţă că Olăroiu va semna sâmbătă cu Al Hilal, după întâlnirea avută la Dubai cu oficialii echipei.

Cosmin Olăroiu în timp ce le dădea indicaţii jucătorilor săi

Contractul lui Cosmin Olăroiu cu Jiangsu Suning este valabil până pe 21 decembrie 2021. Antrenorul român a pregătit pe parcursul carierei echipe precum FC Naţional, FCSB, Poli AEK, Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, echipa naţională a Arabiei Saudite şi Shabab Dubai.

  • 49,09 milioane de euro valorează lotul echipei Al Hilal, conform transfermarkt.com
  • 7 milioane de dolari încasează Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning
  • 49 de ani are Cosmin Olăroiu