Fotbal international

Cosmin Olăroiu, ofertă uriașă de la chinezi! Trebuie să câștige titlul dacă acceptă

12.11.2018 | 19:52
Cosmin Olaroiu oferta uriasa de la chinezi Trebuie sa castige titlul daca accepta

Antrenorul român, Cosmin Olăroiu a primit o ofertă uriașă de la chinezi la puțin timp după ce a încheiat sezonul! Jiangsu Suning, echipa pe care a antrenat-o fostul tehnician al FCSB-ului a terminat pe locul cinci și conducerea nu a stat o clipă pe gânduri. I-a pus o nouă înțelegere pe masă lui Olăroiu. Antrenorul a reușit să o urce pe Jiangsu șapte poziții în clasament față de stagiunea anterioară, una în care echipa a fost pregătită de Fabio Capello.

La puține ore după ce s-a terminat ultimul joc din campionat, 4-0 cu Henan Jianye, șefii i-au invitat pe juucători alături de staff-ul tehnic la o petrecere. Pe lângă felicitările de rigoiare primite de Olăroiu, românul a fost atras și cu un nou contract. Oficialii chinezi i-au propus lui Olăroiu prelungirea înţelegerii cu încă doi ani. De remarcat că actualul angajament expira la finalul sezonului următor. Dacă acceptă, Olăroiu va rămâne în China, până în 2021.

Cosmin Olăroiu, ofertă uriașă de la chinezi! Olăroiu la conferință
Cosmin olăroiu ar putea antrena în China până în 2021

Cosmin Olăroiu, ofertă uriașă de la chinezi!

Șefii chinezilor de la Jiangsu au anunțat însă că vor neapărat primul titlu din istoria echipei. Cea mai bună clasare a echipei a fost locul doi, obţinut în două rânduri, în 2012 şi în 2016. La sfârșitul lunii martie a bătut palma Olăroiu cu cei de la Jiangsu. L-a înlocuit în funcție pe Fabio Capello și a debutat cu o victorie o săptămână mai târziu. A învins-o atunci pe Tianjin Teda cu scorul de 2-1.

Cosmin Olăroiu a antrenat până în acest moment opt echipe de club și o națională. A debutat pe banca tehnică la FC Național, apoi a trecut la Steaua de unde a plecat după numai 7 etape. S-a întors în Cotroceni și s-a înțeles cu Poli Timișoara la trei ani distanță. Au urmat două sezoane petrecute la echipa lui Gigi Becali, apoi a plecat în străinătate.

  • 2006 este anul în care a fost declarat antrenorul român al anului