ADVERTISEMENT
Sport

Cosmin Olăroiu, out de la Jiangsu Suning? “Asta m-a dezamăgit”

Autor: Gabriela Gheorghe | 25.11.2020 | 18:12
Cosmin Olăroiu, out de la Jiangsu Suning?
Cosmin Olăroiu. Sursă foto: Hepta.

Antrenorul român ar putea pleca de la echipa alături de care a cucerit titlul în China. Olăroiu vrea ca patronul să-i aducă fotbaliști noi pentru a-i întări echipa, însă finanțatorul nu a dat semne că acest lucru se va întâmpla. 

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a câștigat campionatul în China cu Jiangsu Suning, dar amenință că o va părăsi pe formația care a ajuns pentru prima dată campioană. Jiangsu Suning a învins-o în finală pe Guangzhou Evergrande, formație antrenată de Fabio Cannavaro, cu 2-1, la general.

Chiar dacă i-ar fi fost promis un bonus de 3 milioane de euro pentru trofeul cucerit, tehnicianul român e neliniștit în legătură cu intențiile finanțatorului echipei.

ADVERTISEMENT

Olăroiu ar putea pleca de la campioana Chinei

Antrenorul vrea ca formația să transfere jucători noi pentru a se întări, însă nu a primit până în acest moment semnale că șefii săi ar fi de acord cu acest lucru. Olăroiu a mărturisit cum a câștigat titlul în China, dar și cum a ajuns Rafael Benitez să-l felicite.

„Ne-am confruntat cu probleme în faţa adversarelor, dar ne-am confruntat şi cu probleme din interiorul clubului nostru, iar acest lucru m-a dezamăgit puţin după finală, deşi am câştigat.

ADVERTISEMENT

Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân. Până acum nu am discutat cu nimeni de la club, dar vom vedea în zilele următoare ce vom face pentru sezonul viitor şi voi decide după aceea”, a spus antrenorul român pentru Reuters India.

”Acest trofeu va fi începutul a ceva măreț”

3 milioane de euro ar fi prima tehnicianului român pentru că a luat titlul în China. În urmă cu 13 zile, Zhang Jindong, finanțatorul echipei la care antrenează Olăroiu și al celor de la Inter, a vorbit după câștigarea Superligii din China. Miliardarul zicea că vrea să ducă proiectul la nivelul următor și își dorește să câștige noi trofee împreună cu Cosmin Olăroiu. Antrenorul nu va ajunge pe banca naționalei României.

ADVERTISEMENT

„Jiangsu Suning a câștigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanță. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră. Va fi începutul a ceva măreț.

De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem și spre alte trofee. Vom investi și mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem și mai mulți tineri către acest sport”, a spus Zhang Jindong, potrivit Internews.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1