ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, interviu în Spania înainte de meciul legendelor. „Eu am victoria în sânge” + „Visam să fiu în vestiar cu ei”

Autor: Andrei Șchiopu | 21.12.2019 | 17:22
Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, interviu în Spania înainte de meciul legendelor. „Eu am victoria în sânge” + „Visam să fiu în vestiar cu ei”
Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi. Sursă foto: romaniatv.com

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi au oferit un interviu în Spania înainte de meciul legendelor. „Oli” a declarat că își dorește să câștige partida, chiar dacă este pentru o cauză caritabilă, în timp ce selecționerul României se bucură de oportunitatea de a sta în vestiar cu niște nume mari ale fotbalului.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi, interviu în Spania înainte de meciul legendelor

Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi au oferit un interviu pentru cotidianul spaniol AS înainte de meciul legendelor la care vor fi prezenți.

„Este o mare onoare pentru mine și să antrenez niște fotbaliști atât de mari. Este un meci cu scop caritabil și cred că toți avem obligația să participăm la astfel de acțiuni.

ADVERTISEMENT

O să fie un show frumos și cred că lumea care va veni va rămâne impresionată. Trebuie ca oamenii să se gândească și la alți oameni, mai ales pentru că ne aflăm în fața Crăciunului.

Este foarte bine că putem să facem și alți oameni fericiți. Eu vreau să câștig mereu, chiar și când mă joc cu fiul meu nu îl las să câștige. am victoria în sânge, dar meciul va fi plăcut pentru toată lumea”, a spus Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT
  • Ronaldinho, Figo sau Roberto Carlos sunt câteva nume mari invitate la meciul caritabil

Mirel Rădoi, fericit pentru că a fost invitat

Mirel Rădoi a fost foarte bucuros pentru că a fost invitat la eveniment și a ținut să le mulțumească organizatorilor pentru oportunitate: „Sunt fericit și în același timp sunt mândru, pentru că voi sta în același vestiar cu jucători pe care îi vedeam doar la TV.

ADVERTISEMENT

Visam să îi văd în realitate și le mulțumesc organizatorilor pentru că au făcut posibil acest eveniment.

Sper ca toată lumea să se simtă bine la meci, atât lumea care privește evenimentul la televizor, cât și cei de pe stadion, dar și jucătorii pentru că este un meci caritabil.

ADVERTISEMENT

Trebuie să luptăm pentru a califica România la Campionatul European din 2020, acolo unde vom organiza și patru meciuri, dar mai întâi trebuie să trecem de Islanda care este o echipă puternică”, a declarat selecționerul României.

  • 38 de ani a împlinit Mirel Rădoi pe 22 martie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!