Sport

Cosmin Olăroiu a transferat un mijlocaş de la Barcelona. Al Sharjah, prezentare de gală pentru noul star

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenorul celor de la Sharjah, a dat lovitura pe piața transferurilor și l-a adus pe Miralem Pjanic de la Barcelona.
06.09.2022 | 17:23
Cosmin Olaroiu a transferat un mijlocas de la Barcelona Al Sharjah prezentare de gala pentru noul star
Cosmin Olăroiu încasezează un salariul de 5 milioane de euro pe an la Sharjah. Sursă foto: hepta.ro Guangzhou Evergrande Taobao defeated Jiangsu Suning 1-0.
ADVERTISEMENT
07-09-2022
16:40

Pjanic va fi antrenat de Olăroiu

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a anunțat oficial achiziționarea mijlocașului bosniac Miralem Pjanic de la FC Barcelona.

”Salutăm venirea internaționalului bosniac Miralem Pjanic (32 de ani) la echipa noastră de la Barcelona într-un acord de transfer gratuit cu un contract de doi ani cu opțiune de prelungire”, au anunțat arabii.

Xavi a pus pe lista de disponibilizări mai mulți jucători de la Barcelona, iar Cosmin Olăroiu profită de această situație și aduce un jucător pe care catalanii au plătit nu mai puțin de 60 de milioane de euro.

Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu, transferă de la Barcelona

Barcelona i-a reziliat contractul lui Miralem Pjanic, iar celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a dezvăluit că mijlocașul bosniac va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Juventus nu a jucat niciun minut în tricoul Barcelonei în acest sezon, iar cota lui s-a prăbușit. A ajuns să fie evaluat la doar 9,5 milioane de euro.

„Pjanic a decis să plece, pentru a avea mai multe oportunităţi. A fost un profesionist desăvârşit. Cred că ar fi avut şanse şi aici, dar fiecare îşi alege calea în viaţă”, a explicat Xavi într-o conferință de presă înainte de meciul cu Viktoria Plzen din grupele UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Pjanic are 30 de meciuri la Barcelona și a mai jucat la Metz, Olympique Lyon, AS Roma, Juventus și Beșiktaș.

Miralem Pjanic, al doilea cel mai bine cotat jucător al echipei lui Cosmin Olăroiu

Pjanic este un transfer excelent pentru Sharjah, însă nu e cel mai scump jucător din lotul echipei din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Vedeta echipei este un alt fost jucător al Barcelonei, atacantul spaniol Paco Alcacer, evaluat la zece milioane de euro. Alcacer a mai jucat la Valencia, Getafe, Villarreal sau Borussia Dortmund.

Cosmin Olăroiu are 29 de meciuri pe banca lui Sharjah, cu care mai are doi ani contract. Antrenorul român încasează un salariu anul de cinci milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a început noul sezon pe banca lui Sharjah cu o victorie

Echipa lui Cosmin Olăroiu a început cu dreptul noul sezon din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Sharjah a învins în deplasare cu 2-0 pe Al-Ahli Dubai, după golurile marcate de brazilianul Luanzinho și de debutantul Paco Alcacer.

ADVERTISEMENT