Tehnicianul s-a confruntat anul trecut cu anumite probleme medicale și a decis să facă anumite schimbări în stilul de viață, mai ales că munca de antrenor este foarte solicitantă și îi provoacă mult stres.
Cosmin Olăroiu a hotărât să urmeze un regim alimentar combinat cu exerciții fizice în ultima perioadă, iar rezultatele sunt uimitoare. Ultimele apariții au arătat că tehnicianul a slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme.
Olăroiu a recunoscut că sănătatea sa ar putea reprezenta un impediment pentru cariera sa, menționând probleme la nivelul coapsei care îi afectau mobilitatea. El a mărturisit că trebuia să efectueze mai multe controale medicale pentru a decide dacă poate să își continue activitatea profesională la același nivel de intensitate.
”Trebuie să văd dacă pot continua sau nu. Trebuie să fac niște controale. Am anumite probleme la coapsă și nu pot merge bine. Nu-mi pot face munca așa cum vreau”, afirma Oli, în urmă cu câteva luni.
Toate aceste probleme l-au făcut pe Olăroiu să facă schimbări radicale în stilul său de viață. El a participat și la o serie de antrenamente de lupte marțiale la Dubai cu antrenorul Marius Varlan, iar la final a primit centura albastră.
În urmă cu o săptămână, Cosmin Olăroiu a suferit prima înfrângere cu Al Sharjah în actuala ediție a campionatului Emiratelor Arabe Unite, dar joi, 31 august, s-a impus extrem de clar pe terenul lui Bani Yas, formație unde evoluează Andrei Burcă, scor 4-1, și a egalat în clasament liderul Shabab Al Ahli.
În vară, tehnicianul a fost chemat de procurori la sediul Inspectoratului General de Poliție pentru a oferi detalii despre modul în care au fost tranzacționate mai multe apartamente prin societatea lui.
Pe lângă succesul pe care îl are ca antrenor în zona Golfului, Olăroiu este și un excelent om de afaceri. Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX Profețiile lui Mitică faptul că antrenorul este coproprietarul celui mai de succes restaurant din Dubai.
”Cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, rețineți, nu greșesc cu nimic, este al lui Olăroiu, unde e coproprietar. Restaurantul, să-l fi făcut eu, acum, mă costa peste 15 milioane de dolari (…) Nu e proprietatea lor, și ei au închiriat. Ăla e restaurant care produce profit în jur de 100 de mii de euro pe zi”, a declarat Dragomir.