Cosmin Pașcovici, mesaj de mulțumire pentru echipa și galeria celor de la Farul! Ce a postat fostul fotbalist pe o rețea de socializare

în Fotbal intern
23/10/2018, 21:04
Cosmin Pașcovici, mesaj de mulțumire pentru echipa și galeria celor de la Farul! Ce a postat fostul fotbalist pe o rețea de socializare GALERIE FOTO
Familia Pașcovici într-un moment de liniște

Cosmin Pașcovici a postat pe o rețea de socializare un mesaj de mulțumire pentru echipa și galeria celor de la Farul Constanța! Fostul fotbalist a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu doar câteva zile atunci când fiul său a încetat din viață. De altfel, mai multe formații din țară au ținut să-și exprime regretul pentru pierderea uriașă suferită de familia Pașcovici. Denis, fiul lui Cosmin Pașcovici s-a stins din viață la vârsta de 14 ani. De 17 ori a fost operat pe creier fiul lui Pașcovici din cauza unei tumori canceroase.

”S-a stins un înger de copil iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia Pașcovici, echipa și clubul FC Farul Constanța sunt alături de ei în aceste momente triste. Sincere condoleanțe!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Farului Constanța.

Cosmin Pașcovici, mesaj de mulțumire pentru echipa și galeria celor de la Farul!

Mai mult de atât, jucătorii Farului au ieșit pe teren și cu un banner pe care era scris „Drum lin, Denis”. Și galeria lui Dinamo a afișat în timpul remizei cu Dunărea Călărași, scor 1-1, un mesaj de suport pentru familia Pașcovici.

Într-un interviu exclusiv acordat FANATIK.RO, Cosmin Pașcovici încerca să descrie drama pe care o traversează alături de cei dragi. „Nu pot descrie prin cuvinte ceea ce simt. Nu există cuvinte, termeni care să cuprindă toată durerea. E ceva ce nimeni nu îşi poate închipui şi nici nu aş vrea să fiu înţeles, pentru că ar însemna să treacă prin aşa ceva. Ne este greu, ne este tare greu. Ce poţi spune când se întâmplă aşa ceva? Nu există ceva mai greu, mai dureros pe lumea aceasta. Fetiţei noastre nu i-am putut spune, încă, faptul că Denis nu mai este cu noi, că a plecat. Nu am dus-o nici la spital de când s-a întâmplat, nici la cimitir nu a fost. Nu ştiu cum să îi spunem, cum să o facem să înţeleagă o astfel de nenorocire.”, a declarat Cosmin Pașcovici.

  • 14 ani avea fiul lui Cosmin Pașcovici în momentul în care a încetat din viață

 

 

Închide ×