Life

Cosmin Seleși a primit o ofertă de nerefuzat de la Pro TV. Ce emisiune ar putea prezenta

Cosmin Seleși a renunțat la postul de prezentator al show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, iar acum spune ce planuri are pentru viitorul apropiat.
25.07.2022 | 19:32
Cosmin Selesi a primit o oferta de nerefuzat de la Pro TV Ce emisiune ar putea prezenta
Cosmin Seleși, detalii despre planurile de viitor. Actorul va fi urmărit la Pro TV? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul a primit o ofertă de nerefuzat de la postul din Pache Protopopescu, Pro TV. Vedeta a dezvăluit dacă semnează cu ”rivalii”, mai ales că l-a înlocuit o vreme pe Cătălin Măruță, dar și ce emisiune ar putea modera.

Cosmin Seleși, detalii despre planurile de viitor. Actorul va fi urmărit la Pro TV?

Cosmin Seleși a primit mai multe oferte de la Pro TV, unde s-ar putea să prezinte din toamnă show-ul Bate palma. Emisiunea va fi difuzată în locul celei moderate de Cabral Ibacka, Ce spun românii, care are alt proiect.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit despre planurile de viitor și posibilitatea de a reveni pe sticlă, după plecarea de la Te cunosc de undeva! Moderatorul este foarte implicat în cariera muzicală, dovadă că a început să aibă concerte cu formația.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune.

ADVERTISEMENT

Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă”, a spus Cosmin Seleși pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, proiecte pe bandă rulantă la teatru

Cosmin Seleși are proiecte pe bandă rulantă la Teatrul Muzical Ambasadorii, o instituție tânără care este o adevărată provocare pentru artist.

Vedeta s-a reîntors în sala de teatru, dar și pe micile ecrane. Poate fi urmărit în producția Pup-o, mă, 2, disponibilă pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Actorul crede că împreună cu teatrul acesta va face foarte multe proiecte minunate. Prezentatorul vrea să le ofere telespectatorilor piese și spectacole minunate, pline de magie și încântare.

ADVERTISEMENT
Tags: