Life

Cosmin Seleși lasă Antena 1 pentru Pro TV. Actorul, apariție la Protevelion: „Va fi o revenire fantastică”

Cosmin Seleși lasă Antena 1 și va apărea la programul de Revelion de la Pro TV, „Protevelion”. Din 2012, actorul a prezentat emisiunea „Te Cunosc de Undeva” împreună cu Alina Pușcaș.
16.12.2021 | 16:22
Cosmin Selesi lasa Antena 1 pentru Pro TV Actorul aparitie la Protevelion Va fi o revenire fantastica
Cosmin Seleși va apărea la programul de Revelion de la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, care a fost prezentator la Antena 1 în ultimul deceniu, va putea fi văzut la Revelionul Pro TV. Moderatorul TV nu și-ar mai fi reînnoit contractul cu trustul Intact.

Vedeta a apărut într-un reportaj publicat de Pro TV de la filmările pentru Revelion.

La Revelionul Pro TV, numit „Protevelion”, vor participa mai multe vedete. Gazdele show-ului vor fi Pavel Bartoș și jurata de la SuperStar România, Raluka.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși va putea fi văzut la Revelionul Pro TV

După ce a prezentat 16 sezoane ale emisiunii „Te Cunosc de Undeva” la Antena 1, alături de Alina Pușcaș, Cosmin Seleși va face parte din programul special de Revelion de la Pro TV.

Acesta a răspuns la întrebarea „cum e să faci parte din PROTEVELION”. Prezentatorul consideră că această revenire a programului va fi una „fantastică”.

ADVERTISEMENT

„Bine, sunt şi eu… istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată.

În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a declarat Cosmin Seleși în reportajul Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși a făcut parte din echipa Antena 1 din 2012 și până anul acesta. Sezonul 16 al emisiunii „Te Cunosc de Undeva” s-a terminat în primăvara acestui an.

Nu este prima dată când Cosmin Seleși colaborează cu Pro TV. Cu ani în urmă, acesta a apărut în serialul  de comedie „La Bloc”.

ADVERTISEMENT

Programul special de Anul Nou al postului din Pache Protopopescu a fost în pauză mulți ani. Ultima dată a fost difuzat în 2013 și a fost găzduit de Andra și Cătălin Măruță.

De data aceasta va fi găzduit de Pavel Bartoș și de Raluka, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Andra, Smiley, Inna sau Carla’s Dreams, notează Pagina de Media.

Anul acesta, Pro TV îi va face concurență lui Dan Negru, care a fost lider de audiență ani la rând cu Revelionul de la Antena 1.

Cosmin Seleși nu mai are contract cu Antena 1

În urmă cu câteva săptămâni, FANATIK a aflat că lui Cosmin Seleși i-a expirat contractul cu Antena 1 și că ar urma să nu mai prezinte emisiunea „Te Cunosc de Undeva”.

Lui Cosmin Seleși nu i-ar fi fost prelungit contractul, așa că acesta ar fi decis să semneze cu o altă televiziune. În noiembrie, actorul a fost invitatul lui Cătălin Măruță la Pro TV, unde a apărut alături de formația lui.

Filmările pentru „Te Cunosc de Undeva” vor începe în ianuarie 2022. Alina Pușcaș a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu se știe nimic legat de contracte sau producători.

„Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic.”, a dezvăluit Alina Pușcaș pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: