Life

Cosmin Seleși, fără contract la Antena 1. Prezentatorul de la “Te cunosc de undeva”, în negocieri cu Pro TV?

Cosmin Seleși ar urma să nu mai prezinte emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Fanatik a aflat că prezentatorul Tv nu mai are contract cu trustul Intact
Cosmin Selesi fara contract la Antena 1 Prezentatorul de la Te cunosc de undeva in negocieri cu Pro TV
Cosmin Seleși ar fi liber de contract. Sursă foto: Facebook/ Montaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După 16 sezoane de “Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși este liber de contract. FANATIK a aflat că actorului i-a expirat contractul cu Antena 1 și ar mai urma să nu mai prezinte, alături de Alina Pușcaș, emisiunea de la Antena 1.

Cosmin Seleși a fost prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva” încă de la primul sezon, care a debutat pe 17 martie 2012, cu excepția unor ediții în care nu a putut fi prezent. FANATIK a aflat că acestuia încă nu i-a fost prelungit contractul, de Antena 1, motiv pentru care ar fi gata să semneze cu o altă televiziune.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, liber de contract la Antena 1

După ani de zile petrecuți în familia Antena 1, Cosmin Seleși a primit o lovitură neașteptată. Până în acest moment, contractul său nu a mai fost prelungit, motiv pentru care ar urma să nu mai participe la filmările noului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Mai mult, deja ar fi în tratative cu alte televiziuni.

Cunoscutul actor a apărut deja, vineri, 19 noiembrie, pe micul ecran, la Pro TV.

Cosmin Seleși a cântat alături de formația lui în emisiunea “La Măruță”, acolo unde a declarat că va mai fi prezent pentru a le arăta oamenilor noile lui proiecte.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul, out de la Te cunosc de undeva?!

Filmările pentru emisiunea “Te cunosc de undeva” vor lua startul la începutul anului viitor, mai exact în luna ianuarie 2022.

“Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic”, a declarat Alina Pușcaș, recent, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Cosmin Seleși nu a confirmat și nici nu a infirmat faptul că nu mai are contract cu Antena 1.

Ramâne de văzut dacă au mai fost făcute schimbări în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”. La fel ca și până acum, concurenții trebuie să se străduiască să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care le primesc de la ruletă, la finalul fiecărei ediții. În cele 16 sezoane, pe scena de la “Te cunosc de undeva” au urcat o mulțime de artiști, printre care Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluk, Bella Santiago, Romică Țociu, Adriana Trandafir, AMI, Alin Pascal, Bianca Sârbu, Theo Rose, Feli Donose, Monica Anghel, Tavi Clonda, Paula Chirilă, Ruby și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, actor și vedetă TV

Cosmin Seleși s-a născut pe 30 iunie 1977, la Zalău. A absolvit în anul 2000 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”. Este actor și vedetă de televiziune. Cosmin Seleși este căsătorit și are alături de soția sa, Irina, doi copii.

Cosmin Seleși l-a urmat pe tatăl lui în lumea actoriei. Ioan Seleși a fost cel care l-a îndrumat întotdeauna pe tânărul actor atunci când a fost vorba de ceea ce trebuie să facă pe scenă. “Și acum îmi dă sfaturi legate de teatru: nu e bine barba, nu e bine aia, vezi că acolo nu ai spus cum trebuie”, spunea Cosmin Seleși, în urmă cu un an, într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT