Life

Cosmin Seleși, îndrăgostit de o insulă din Grecia. Locul care îl atrage cel mai mult pe prezentatorul TV

Cosmin Seleși se relaxează într-o vacanță împreună cu familia în Grecia. Prezentatorul TV a ales ca destinație Thassos, una dintre cele mai vizitate și apreciate insule.
18.06.2022 | 18:07
Cosmin Selesi indragostit de o insula din Grecia Locul care il atrage cel mai mult pe prezentatorul TV
Cosmin Seleși a petrecut vacanța de Rusalii pe insula Thassos Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de mulți dintre turiștii români. Insulele grecești sunt atrăgătoare prin peisaje, plaje și, nu în ultimul rând, prețuri accesibile

Cosmin Seleși, îndrăgostit de o insulă din Grecia

Din aceleași motive a ales și Cosmin Seleși ca destinație Thassos, una dintre cele mai vizitate și apreciate insule. Odată ajunși aici, turiștii nu au decât să se bucure de liniște și de un peisaj spectaculos.

ADVERTISEMENT

Iar prețul unei astfel de vacanțe poate fi chiar accesibil. Pentru cazare eistă pe insula Thassos foarte multe oferte.

Dacă optați pentru cazare la un hotel de patru stele all inclusive prețul pe noapte este de 500 de lei. Daca însă alegeți să vă cazați la un hotel de trei stele, prețul ajunge la 250 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Mâncare bună la prețuri accesibile în Thassos

O masă de două persoane la o terasă în Thassos costă în jur de 25 de euro, în funcție de ce preparatele alese. Iar, tradițional, grecii sunt destul de primitori, așa că vă puteți aștepta chiar și la ”bonusuri” din partea casei.

Cosmin Seleși a mărturisit pe rețelele de socializare că mâncarea este gustoasă, motiv pentru care este fascinat de gustul tradițional grecesc.

ADVERTISEMENT

”Am avut o cină senzațională, într-un loc minunat, preparate cu mult gust tradițional grecesc, un loc cu oameni tare faini, de fiecare dată când vin în Thassos e musai să mananc măcar de două ori, dacă nu în fiecare zi, aici.

Proprietarul este un om cu o energie tare bună, soția lui este bucatareasa și vinul este delicios! Dacă ajungeți în Thassos și vreți să vă bucurați de o masă grecească cu gust, nu ratați acest loc! Restaurant Amvrosia! ”, a scris Cosmin Seleși pe rețelele de socializare, alături de o fotografie de la restaurantul Amvrosia.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cosmin Selesi (@cosminselesioficial)