Life

Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit cu Pepe la “Te cunosc de undeva”: “Am râs, am învățat și am plecat”

Cosmin Seleși a transmis un mesaj după ce a fost înlocuit de Pepe în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, show care a ajuns la sezonul cu numărul 17.
25.03.2022 | 17:06
Cosmin Selesi dupa ce a fost inlocuit cu Pepe la Te cunosc de undeva Am ras am invatat si am plecat
Cosmin Seleși, mesaj după plecarea de la ”Te cunosc de undeva”. Pepe e noul prezentator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul a lucrat la postul de televiziune Antena 1 timp de 10 ani, primele zvonuri despre plecarea fiind făcute publice la finalul anului trecut. La momentul respectiv vedeta a apărut la filmările Revelionului de la Pro TV.

Cosmin Seleși, mesaj după plecarea de la ”Te cunosc de undeva”. Pepe e noul prezentator

Cosmin Seleși a făcut lumină legat de încheierea contractului cu emisiunea transformărilor „Te cunosc de undeva!”, unde a făcut echipă cu frumoasa Alina Pușcaș. Actorul în vârstă de 44 de ani a lăsat un mesaj legat de plecarea sa din trust.

ADVERTISEMENT

„Am agățat pălăria și haina în cuier. Ce călătorie frumoasă a fost! S-a simțit ca o serie limitată. Am fost destul de norocos să fac parte dintr-un show de televiziune în care am intrat, am contribuit cu partea mea, am râs, am învățat și am plecat.

Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipă de vis și cu un casting mereu surprinzător, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adică 240 de ediții.

ADVERTISEMENT

N-a fost niciodată un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede și încă de anul trecut de când am decis să plec de la TCDU scriu următorul capitol”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Cosmin Seleși, despre planurile de viitor. Ce vrea să facă

Cosmin Seleși a mărturisit că vrea să se ocupe mai mult de cariera din domeniul cinematografic. Mai exact, face parte din distribuția filmului „Secretul lui Zorillo” care va apărea în cinema în data de 22 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul vorbește și despre noi piese de teatru care vor urma în perioadă următoare. Și asta nu este tot pentru că fostul prezentator de la Antena 1 este pregătit să se concentreze pe trupa Cosmin Seleși Orchestra.

Proiectul muzical a prins viață în anul 2019, iar de atunci artistul este foarte încântat de drumul ales. Repertoriul formației cuprinde numai piese româneşti din anii 1970-1980, cântate de artiste foarte cunoscute.

ADVERTISEMENT

Totodată, piesele interpretate de orchestra din care face parte Cosmin Seleși sunt și unele compuse de Marius Ţeicu, dar și melodii din anii 1990-2000.

Pepe, noul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva

Pepe a confirmat că este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, show în care a fost concurent de mai multe ori. Cântărețul este foarte fericit că va modera alături de frumoasa Alina Pușcaș.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu!

Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a «restitui» personajele!

De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a declarat Pepe, conform comunicatului transmis de postul de televiziune.

ADVERTISEMENT