Life

Cosmin Seleși, vacanță de vis în Italia, alături de soție. Cât costă o noapte la resortul de lux unde sunt cazați

Cosmin Seleși a plecat într-o vacanță de vis în Italia, alături de soție. Iată care este prețul pentru o noapte de cazare la resortul de lux unde se află cei doi.
02.09.2022 | 00:30
Cosmin Selesi vacanta de vis in Italia alaturi de sotie Cat costa o noapte la resortul de lux unde sunt cazati
Cosmin Seleși, vacanță de vis în Italia, alături de soție. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși și soția lui, Irina, au mers într-o vacanță de vis în Italia, în Toscana, iar prețul pentru sejurul celor doi nu a fost deloc unul mic.

Cosmin Seleși, vacanță de vis în Italia, alături de soție

Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva a mers în vacanță în Italia alături de partenera sa de viață. Actorul își ține familia departe de viața publică, iar momentele în care vorbește despre soție sau copii sunt foarte rare.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși își petrece vacanța în Toscana, acolo unde el și soția sa au plecat fără copii. Cei doi s-au cazat într-un loc de vis și se bucură de concediul petrecut împreună.

Prețul vacanței fostului prezentator de la Antena 1 nu este deloc unul accesibil, din moment ce acesta se află într-un resort de lux.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o cameră dublă la resortul respectiv costă 220 de euro pentru doi adulți. În cazul în care ai ma multe preferințe, prețul poate ajunge la 490 de euro.

De asemenea, cei care vor să închirieze o vilă pentru. întreaga familie trebuie să știe că prețul acesteia pentru o noapte este de 1.200 de euro, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Cosmin Seleși vacanță
Cosmin Seleși, vacanță de vis alături de soție. Sursa foto: Instagram

De ce nu mai vrea Cosmin Seleși să meargă pe litoralul românesc

Cosmin Seleși nu a mai mers pe litoralul românesc în ultimii ani din cauza prețurilor ridicate. Actorul spune că nu-și mai permite să meargă la mare la noi în țară.

În plus, nici serviciile turistice nu-l impresionează pe fostul prezentator, care preferă să-și petreacă vacanța în altă țară.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă sună ciudat, nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care…eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.  

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă.

Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum?

Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a declarat Cosmin Seleși la Vorbește lumea.

În schimb, fostul prezentator preferă să meargă la mare în Grecia, pe insula Thassos, una dintre cele mai vizitate și apreciate de turiști.

ADVERTISEMENT
Tags: