Life

Cosmin Seleși, veste neplăcută pentru fani. Fostul prezentatorul de la Antena 1 are coronavirus 

Cosmin Seleși a făcut un anunț care i-a îngrijorat pe cei care-l urmăresc în social media. Fostul moderator al show-ului Te cunosc de undeva a anunțat că are Covid-19.
14.07.2022 | 12:28
Cosmin Selesi veste neplacuta pentru fani Fostul prezentatorul de la Antena 1 are coronavirus
Cosmin Seleși, anunț pentru internauți. Actorul s-a infectat cu Covid-19. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul și producătorul de film are o veste neplăcută pentru fani. Fostul prezentator de la Antena 1 are coronavirus la doi ani de când a făcut prima oară boala, dezvăluirea fiind făcută prin intermediul unei imagini.

Cosmin Seleși, anunț pentru internauți. Actorul s-a infectat cu Covid-19

Cosmin Seleși s-a infectat cu noul tip de coronavirus pentru a doua oară. Fostul jurat al show-ului Splash: Vedete la apă a transmis care sunt simptomele pe care le resimte în momentul de față, starea sa generală fiind bună.

ADVERTISEMENT

Durerile musculare și cele de gât sunt cele care îi dau dureri de cap actorului, care a mai subliniat că își va ține fanii la curent în următoarele zile. Momentan nu se știe dacă și membrii familiei sale au rezultat pozitiv la Covid-19.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după doi ani! Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Vă țin la curent! Doamne ajută”, a scris vedeta în dreptul unei test Covid-19, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși, infectat pentru a doua oară cu coronavirus

Cosmin Seleși a primit foarte multe mesaje de încurajare din partea fanilor din social media, dar au fost și persoane apropiate care s-au amuzat pe seama acestuia. Tavi Clonda și Eliza Natanticu chiar au făcut glume.

„Am crezut că ești însărcinat. Suntem cu tine”, este mesajul transmis de soțul Gabrielei Cristea, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că este vorba de perpetuarea speciei”, a scris la rândul ei fosta concurentă de la Asia Express și parteneră a lui Cosmin Natanticu.

Din păcate, Cosmin Seleși nu este singurul care s-a infectat cu noul tip de coronavirus. În ultima perioadă cazurile de persoane diagnosticate pozitiv au crescut destul de mult și s-a revenit la buletinul zilnic.

ADVERTISEMENT

După mai bine de 2 ani de pandemie lucrurile par să fie pe o pantă ascendentă și se așteaptă ca autoritățile să ia măsuri în această privință.

ADVERTISEMENT