Life

Cosmin și Eliza Natanticu, de nerecunoscut. Transformare incredibilă la Te cunosc de undeva: ”A fost un super moment”

Cosmin și Eliza Natanticu au făcut furori sâmbătă seară la ”Te cunosc de undeva”. Cei doi s-au completat reciproc, iar jurații au fost plăcut surprinși.
10.12.2022 | 21:51
Cosmin si Eliza Natanticu de nerecunoscut Transformare incredibila la Te cunosc de undeva A fost un super moment
Eliza și Cosmin Natanticu, schimbare totală la Te cunosc de undeva. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară, la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Cosmin și Eliza Natanticu au avut un moment cât se poate de special.

Cosmin și Eliza Natanticu s-au transformat în Pussycat Dolls

Cei doi au fost de nerecunoscut, însă jurații au fost impresionați mai degrabă de stilul în care aceștia s-au afișat, dar și de cum au dansat.

ADVERTISEMENT

Cosmin și Eliza Natanticu s-au transformat în Pussycat Dolls și au reușit să uimească publicul pe cinste.

Prima care a comentat după prestația celor doi a fost chiar Andreea Bălan. Artista a rămas surprinsă de modul în care cei doi au reușit să facă show pe scenă, dar și de superba transformare.

ADVERTISEMENT

Nici Ozana Barabancea nu a fost mai prejos. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a dezvăluit că este fană Pussycat Doll, iar Eliza Natanticu a știut foarte bine ce să facă pe scenă, iar asta a fost destul de clar.

De asemenea, Ozana Barabancea a avut doar cuvinte de laudă la adresa Elizei Natanticu, care s-a descurcat de minune, după cum spune chiar ea și a știut ce să scoată în evidență.

ADVERTISEMENT

”Tu ai fost impecabilă, draga mea, și cu atitudinea. La început ai zâmbit cam mult, dar apoi te-ai redresat și ai avut privirea ei care te cucerește și-ți spune că te vrea.

A fost un super moment, deloc ușor să te sincronizezi și să fie bine”, a spus Ozana Barabancea.

ADVERTISEMENT

Iar jurata de la ”Te cunosc de undeva” nu s-a oprit aici. Aceasta a ținut să îl felicite pe Cosmin Nentanticu pentru că și-a ales o soție atât de ”extraordinară”, dar și răbdătoare.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Pussycat Doll la Te cunosc de undeva. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Pussycat Doll la Te cunosc de undeva. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik

Ozana Barabancea, surpriză de prestația Elizei Natanticu

De asemenea, Ozana Barabancea susține că a fost extrem de mulțumită de prestația celor doi și speră că îi va mai revedea și în alte contexte.

”Eu nu am văzut așa soție extraordinară, are așa multă răbdare și nu se supără niciodată. Nu ai cum să te superi pe Natanticu.

Sunteți amândoi minunați, mi-ați făcut viața grea în acest sezon. Cine știe, aș vrea să ne mai reîntâlnim”, a mai transmis Ozana Barabancea celor doi concurenți.

Amintim că Eliza și Cosmin Natanticu au participat împreună și la Asia Express unde au făcut o echipă pe cinste.

ADVERTISEMENT