Life

Cosmin și Eliza Natanticu, în doliu. Pe cine au pierdut foștii concurenți de la Asia Express

Cosmin și Eliza Natanticu traversează momente foarte grele. Foștii concurenți de la Asia Express, de la Antena 1, au pierdut o persoană foarte dragă și apropiată.
12.05.2022 | 07:39
Cosmin si Eliza Natanticu in doliu Pe cine au pierdut fostii concurenti de la Asia Express
Cosmin și Eliza Natanticu de la Asia Express, în doliu: ”S-a stins după o luptă cu cancerul”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul și partenera sa de viață sunt în doliu. Frumoasa blondină a anunțat că a trecut în neființă o femeie care îi era ca o a doua mamă. Din păcate, aceasta a pierdut lupta cu boala cumplită de care suferea, cancer.

Cosmin și Eliza Natanticu de la Asia Express, în doliu: ”S-a stins după o luptă cu cancerul”

Eliza Natanticu a dezvăluit cu durere în suflet că se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe mătușa soțului ei, Cosmin. Cântăreața este marcată de pierderea suferită pentru că era extrem de apropiată de femeie.

ADVERTISEMENT

Blondina este devastată de durere, declarând că întreaga zi a mers la cumpărături pentru a pregăti toate cele necesare pentru înmormântarea femeii, care nu se știe unde își va dormi somnul de veci.

„Este o zi foarte sumbră, foarte tristă. Din păcate, mătușa lui Cosmin, care a fost ca mama mea practic, s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu cancerul.

ADVERTISEMENT

De aceea nu am cea mai bună stare astăzi, s-a întâmplat aseară pe la ora 20, iar pe la ora 24 am aflat. O să merg la Capelă”, a spus fosta concurentă de la Asia Express într-o emisiune TV, notează spynews.ro.

Cosmin Natanticu, sfătuit de mătușă să dea la facultate

Cosmin Natanticu nu a lăsat niciun mesaj în social media, însă în urmă cu ceva timp spunea că s-a făcut actor la îndemnul uneia dintre mătușile sale. Vedeta a dat pentru prima oară la facultate când deja lucra în televiziune.

ADVERTISEMENT

Avea 26 de ani și credea că nu are nevoie de studii pentru a evolua în carieră pentru că are talent nativ, însă ruda sa a fost cea care l-a împins de la spate și l-a sfătuit foaret bine.

„Au fost mulți oameni care m-au sfătuit să dau la facultate, dar cel mai important om care m-a și convins a fost mătușa mea, lucru pentru care îi voi fi veșnic recunoscător”, a spus Cosmin Natanticu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: