Life

Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a ajuns în țară: „M-am întors puțin mai bolnav”

Cosmin Stanciu s-a întors în țară după experiența de la Survivor România, care s-a terminat destul de prost pentru el.
19.06.2021 | 14:39
Cosmin Stanciu de la Survivor Romania primele declaratii dupa ce a ajuns in tara Mam intors putin mai bolnav
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu de la Survivor România se află deja în țară. Fostul concurent a făcut câteva declarații despre competiția din care a făcut parte, dar și situația lui medicală.

Sportivul a avut de pătimit în Republica Dominicană. Pe lângă probele dificile prin care trec toți concurenții, Cosmin s-a confruntat și cu o situație neplăcută pe planul sănătății.

ADVERTISEMENT

Doctorii i-au descoperit o problemă la un plămân, acesta fiind motivul pentru care bărbatul avea dificultăți respiratorii. Medicii i-au indicat să renunțe la acest concurs pentru că își punea în pericol în mod real întreaga stare.

Cosmin Stanciu de la Survivor România a ajuns în țară

La sosirea în țară, acesta a făcut câteva declarații scurte, pe aeroport, acolo unde a fost așteptat de persoanele dragi lui.

ADVERTISEMENT

„M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de căștigat”, a declarat Cosmin de la Survivor România pentru Kanal D.

Cosmin a vorbit și despre felul în care a jucat la Survivor România. A mărturisit că a reușit să reziste păstrându-și calmul indiferent de situație.

ADVERTISEMENT

Stanciu a spus că l-au afectat foarte mult lipsa familiei și lipsa mâncării. S-a concentrat asupra probelor pentru că nu a vrut să își piardă energia în scandalurile din echipa sa, chiar dacă avea și el un cuvânt important de spus.

Are un plămân afectat

Cosmin Stanciu s-a despărțit în ediția de joi, 17 iunie, de colegii săi. A fost una dintre cele mai emoționante ieșiri din acest sezon, una care l-a tulburat destul de mult pe Zanni, care a plâns în hohote că prietenul lui trebuie să plece.

ADVERTISEMENT

Cosmin a spus că nu mai era apt să intre pe trasee și că de ce îi era frică nu a scăpat. La început a acuzat niște dureri în zona spatelui, apoi la piept, problemele respective avându-le și acasă.

Un plămân îi este destul de afectat fapt pentru care nu mai putea respira cum trebuie. Nu e de mirare având în vedere condițiile dificile în care trăiesc concurenții și umiditatea destul de mare din Dominicană.

Statul în ploaie și în frig au acutizat în cele din urmă problemele cu care acesta s-a confruntat, iar de la ieșirea din echipă a fost în continuă supraveghere medicale. De altfel, acesta trebuie să urmeze un tratament pentru plămân și acum când nu se mai află în concurs.

 

ADVERTISEMENT