Life

Cosmin Stanciu, mărturisiri din culisele Survivor România. Atac la adresa Elenei Marin? Faimosul: „Nu poți să educi tu pe nimeni”

Cosmin Stanciu a dat câteva detalii din culisele Survivor România. Recent ieșit din competiție, acesta a făcut câteva declarații interesante.
19.06.2021 | 16:55
Cosmin Stanciu marturisiri din culisele Survivor Romania Atac la adresa Elenei Marin Faimosul Nu poti sa educi tu pe nimeni
Cosmin Stanciu a lansat câteva săgeți care ar viza-o pe Elena Marin de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească show-ul Survivor România din cauza problemelor apărute la unul dintre plămâni.

Fostul concurent a făcut câteva declarații care pot fi interpretate ca niște săgeți lansate către Elena Marin. Acesta nu a vrut să dea nume, dar a spus că există anumiți faimoși care dramatizează absolut tot ce se întâmplă în concurs.

ADVERTISEMENT

Concurenta care în ultima perioadă a intrat în gura tuturor, fiind atacată chiar și de cei care îi erau aproape, cum este Ștefan, este acuzată de mulți oameni că folosește victimizarea pentru a avea priză la public.

Cosmin Stanciu, atac la adresa Elenei Marin de la Survivor România? Ce a spus la întoarcerea în țară

Cosmin Stanciu a oferit câteva declarații care se înscriu în ceea ce au povestit mulți faimoși legat de comportamentul Elenei.

ADVERTISEMENT

Fără să îi rostească numele, sportivul a spus că lucrurile sunt luate mult prea personal în Dominicană, iar asta a afectat în timp unitatea echipei.

„Sunt anumite persoane care iau totul prea personal. Fiecare vrea să-și joace cartea în felul lui. Fiecare vrea să ajungă în finală. Practic pentru ei probabil ăsta este unul dintre ajutoarele ca să ajungă în finală, provocând scandal și certuri. Din puncNu tul meu de vedere sunt fără motiv. Situața trebuie gestionată altfel.

ADVERTISEMENT

Dacă ai ceva de spus sau ceva care te deranjează, o poți spune într-un fel care să nu-l deranjeze pe celălalt. Dacă înțelege însemnă că ai dreptate, dacă nu, nu are rost să continui pentru că nu poți să educi tu pe nimeni.

Sunt persoane care dramatizează, care transformă tot într-o dramă, dar ele nu-s la fel de profunde pe cum se arată”, a declarat Cosmin Stanciu pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală la sosirea în România, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Concurentul a ieșit din emisiune din cauza unei probleme la plămân

Cosmin a vorbit la întoarcerea în România și despre situația lui medicală. Acesta trebuie să fie în continuare sub supraveghere medicală după ce i-a fost descoperită o problemă la un plămân.

Stanciu a plecat de acasă cu această problemă. Condițiile din Dominicană i-au acutizat starea. Faimosul a acuzat la început dureri puternice de spate și de piept până a ajuns în punctul în care nu mai putea respira cum trebuie.

Ex-concurentul și-ar fi dorit să ajungă în marea finală, însă medicii nu l-au mai lăsat să intre pe trasee.

ADVERTISEMENT