Fotbal intern

Cosmin Vâtcă a fost transferat de FC Voluntari! “Este jucătorul lor”

22.08.2018 | 11:54
Cosmin Vâtcă a fost transferat de FC Voluntari. Fotbalişti clujeni, printre care şi Cosmin Vâtcă, se bucură după câştigarea Cupei României

Cosmin Vâtcă a fost transferat de FC Voluntari, iar mutarea a fost anunţată chiar de Iuliu Mureşan. Oficialul celor de la CFR Cluj a dorit să explice de ce portarul a fost exclus din lotul care a făcut deplasarea în Luxemburg, pentru duelul cu Dudelange.

Preşedintele campioanei României a declarat că FC Voluntari l-a luat pe Vâtcă şi a mai vorbit despre meciurile celor două echipe româneşti din play-off-ul Europa League, Dudelange – CFR Cluj şi Rapid Viena – FCSB:

Cosmin Vâtcă a fost transferat de FC Voluntari

“Nu mai e jucătorul nostru, de mâine va juca la Voluntari! Şi Botoşaniul a ţinut un tribună un jucător care s-a transferat la Steaua. Sper să ne calificăm şi noi şi ei, să fim în grupe, e bine pentru fotbalul românesc. Le doresc şi lor baftă, aşa cum îi doresc şi echipei mele”, a declarat Iuliu Mureşan la un post de televizune.

Mutarea fost anunţată şi pe site-ul oficial al clubului: “Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Voluntari s-au înțeles în privința transferul definitiv al portarului Cosmin Vâtcă la echipa ilfoveană. Familia CFR îi mulțumește lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul “alb-vișiniu” în cei patru ani petrecuți la clubul nostru, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă, și îi dorește multă baftă în carieră! Mulțumim, Cosmin Vâtcă”, au afişat campionii.

Cosmin Vâtcă a fost transferat de FC Voluntari, iar CFR Cluj a anunţat mutarea pe site

Cosmin Vâtcă este out din lotul CFR-ului pentru meciul campioanei României din play-off-ul Europa League. Antrenorul echipei din Gruia a vorbit despre lipsa goalkeeper-ului din trupa care va face deplasarea în Luxemburg, pentru partida cu Dudelange şi spune că a aflat că se negociază cedarea lui la FC Voluntari, însă mutarea nu se concretizase când portughezul a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului cu Dudelange:

“Am nevoie de jucători concentraţi”

”Eu n-am astfel de cunoștințe. Vâtcă a jucat cu Dinamo, a făcut-o foarte bine. Ceea ce știu este că un club din România este interesat de Vâtcă. Atât! Nu știu ce știți dumneavoastră, știu doar că un club din Liga 1 negociază acum pentru el. Evident, dacă se discută transferul lui, jucătorul nu poate face parte din lot pentru meciul cu Dudelange. Eu am nevoie la lot de jucători care să fie concentrați 100%”, a declarat Antonio Conceicao în cadrul unei conferinţe de presă.

Cosmin Vâtcă s-a născut pe 12 mai 1982 la Turda şi este un portar de înălţime medie, având 1,84 m. A început fotbalul la Bihor Oradea şi a jucat apoi la Oţelul Galaţi, FCSB, Gaz Metan Medial, Rapid Bucureşti, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Goakeeperul, la cei 36 de ani, are în palmares trei trofee, toate cu CFR Cluj: titlul de campion al României în sezonul 2017 – 2018, o Cupă a României din stagiunea 2015 – 2016 şi Supercupa României, câştigată chiar în această vară, după un meci cu Universitatea Craiova.

Cosmin Vâtcă a fost cedat de CFR Cluj la FC Voluntari definitiv.

Citeşte şi: