Cosmin Vâtcă nu pleacă din Gruia. A semnat prelungirea contractului cu CFR

Claudiu Ilie    George Heisu   
în Fotbal intern
30/06/2017, 19:14
Cosmin Vâtcă nu pleacă din Gruia. A semnat prelungirea contractului cu CFR

Dacă pe alte poziţii concurenţa este acerbă la CFR Cluj, după explozia de transferuri din această vară, la nivelul porţii lucrurile nu stau prea bine la gruparea din Gruia. Dan Petrescu şi-a dorit un portar de valoare, dar cum internaţionalul Silviu Lung jr. a fost deturnat în ultimul moment de turcii de la Kayserispor, variantele accesibile au rămas foarte puţine.

Poate şi de aceea, conducerea clubului ardelean a decis să-i reînnoiască înţelegerea experimentatului Cosmin Andrei Vâtcă (35 de ani), fără însă a preciza şi durata noului contract. “Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord cu Cosmin Vâtcă pentru prelungirea contractului. Ne bucurăm să-l avem în continuare alături pe Cosmin la echipă şi îi dorim cât mai multe parade reuşite”, este anunţul grupării ardelene.

În acest moment, echipa lui Dan Petrescu se bazează pe trei portari, în afara lui Vâtcă mai aflându-se în lot Mihai Mincă şi un jucător promovat de la echipa secundă a clubului, tânărul Horaţiu Moldovan. Pentru Vâtcă este chiar al treilea sezon la CFR Cluj, dar până acum fostul portar al Stelei a avut soarta din Ghencea, fiind folosit într-o singură partidă oficială.

În acest moment, echipa ardeleană se află în cantonament în Slovenia, urmând să dispute mai multe jocuri amicale, după următorul părogram:

02.07. | CFR Cluj – NK Aluminij (SLO)

04.07. | CFR Cluj – FK Vozdovac (SRB)

06.07. | CFR Cluj – FK Žalgiris (LIT)

Partida cu Partizan Belgrad a fost anulată.

Închide ×