Life

Cosmina Adam, asistenta Mirelei Vaida, atacată în mediul virtual: „Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale”

09.07.2020 | 16:51
Cosmina Adam asistenta Mirelei Vaida atacata in mediul virtual Ai facut cea mai mare greseala a carierei tale
ADVERTISEMENT

Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida de la Acces direct, primește aproape zi de zi critici din partea internauților pentru faptul că a acceptat să își asocieze imaginea cu emisiunea în care apar Vulpița și Viorel.

Cosmina Adam, pusă la zid pentru că a acceptat să devină asistenta soților Stegaru

Soprana recunoscută pentru cariera ei în muzica populară a primit aprecieri, dar și multe comentarii negative de când a înlocuit-o pe Emiliana Burghelea în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Ai făcut cea mai mare greșeală a carierei tale”, i-a scris cineva pe Instagram frumoasei brunete.

„Cosmina, poate convingi pe cine trebuie să ne scape de Vulpița și Viorel. Eu am foarte mult timp de când nu mai urmăresc emisiunea”, a scris altcineva.

ADVERTISEMENT

„Nu poate Cosmina să spună șefilor să îi de afară pe Vulpița și Viorel. Ei fac mulți bani acolo, emisiunea are o audiență foarte mare, dacă nu făceau audiență nu-i mai chemau”, a fost de părere o altă persoană.

„Altă emisiune și alt post de televiziune nu ai găsit? Succes pe calea cântecului”, i-a scris un admirator.

ADVERTISEMENT

Cine e cântăreața care a înlocuit-o pe Emiliana Burghelea la Antena 1

Cosmina Adam a devenit de curând noua asistentă de la emisiunea Acces direct. Interpreta de muzică folclorică și clasică a absolvit Universitatea de Arte George Enescu din Iași și a lucrat apoi ca solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Frumoasa este o pricepută violonistă (aceasta este meseria ei de bază), iar în anul 2010 a câștigat un concurs important de frumusețe.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a reușit să dea la Conservator, Cosmina nu s-a descurcat tocmai bine la examenul de Bacalaureat. Vedeta care este colegă cu Mirela Vaida a luat un lamentabil 5 la Limba Română și un 6 la Matematică.

După ce a terminat studiile, a devenit profesoară de muzică la o școală din județul Dolj.

 

ADVERTISEMENT
Tags: