Life

Cosmina Păsărin, dezvăluiri în premieră despre relaţia ei: ”Sunt fericită”!

Cosmina Păsărin a dat detalii despre povestea ei de dragoste, una pe care preferă să o țină la secret, să se bucure de ea departe de ochii indiscreți ai publicului.
21.04.2023 | 17:25
Cosmina Pasarin dezvaluiri in premiera despre relatia ei Sunt fericita
Cosmina Păsărin a făcut noi dezvăluiri despre viața amoroasă
ADVERTISEMENT

O prezenţă rară la evenimentele mondene, Cosmina Păsărin alege să îşi facă apariţia unde consideră că este important. Recent, fosta prezentatoare de la Vorbeşte lumea a dezvăluit motivul pentru care a devenit mai selectivă.

Cosmina Păsărin, dezvăluiri despre iubitul ei

Vedeta spune că trăiește una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. Cosmina Păsărin iubește de câteva luni un bărbat pe care preferă să îl țină ascuns, momentan. Astfel, relația nu este supusă presiunii mediatice.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine din punct de vedere sentimental. Am o relaţie şi sunt fericită. Aleg să fiu discretă în privinţa relaţiei pentru că în acest fel am mai multă linişte, mai mult spaţiu. Înţeleg mecanismele showbizului, dar nu mă regăsesc în ele în această perioadă”,  a dezvăluit Cosmina Păsărin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, Cosmina Păsărin ne-a dezvăluit cum își petrece timpul. Și, explică vedeta, evită să se afișeze prea des în public. Motivul este foarte simplu: trebuie să fie într-o stare bună!

ADVERTISEMENT

„Nu am mereu timp de apariții la evenimente.  Nu este o strategie din spatele aparițiilor mele. Atunci când am o stare bună prefer să vin la evenimente cu drag. În rest, prefer să stau cu familia şi apropiaţii mei”, a dezvăluit Cosmina Păsărin.

Ce face Cosmina Păsărin în timpul liber: ”Sunt un om mai discret”

Cosmina Păsărin spune că a învățat în ani să se iubească și aprecieze. Una dintre cele mai mediatizate femei din România în trecut, vedeta consideră acum că aparițiile în media nu o mai avantajează. Acum, bruneta preferă să vină în fața publicului cu proiectele pe care le are.

ADVERTISEMENT

„Nu ştiu cum percep oamenii persoanele publice. Eu nu m-am dat în vânt după promovarea excesivă, nu sunt neapărat dornică să apar, dar nu cred că este ceva greşit în asta. Eu sunt un om mai discret.

În perioada în care am fost atât de mediatizată nu era un lucru pe care eu puteam să-l controlez. Pur şi simplu aşa se întâmplau lucrurile. Sunt într-o zonă în care prefer să fiu mai concentrată pe proiectele pe care le am, pe viaţa mea personală”, a mai spus vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Dacă poți să bei o cafea singură, poți să faci orice”

Cu toate că viața sa amoroasă este pe roze, vedeta nu uită să petreacă timpul și singură. A învățat și cu ajutorul terapiei că astfel evoluezi. „Îmi place să petrec timpul singură, mă scot singură în oraş, ies la cafea, mănânc. Mi se pare liniştitor să ieşi tu cu tine, aşa ajungi şi să te cunoşti mai bine. Am citit undeva că dacă poţi să ieşi singură în oraş să bei o cafea, poţi să faci orice. Nu m-am ghidat după acest detaliu, dar mi s-a potrivit ”,  a dezvăluit fosta prezentatoare de la Vorbește lumea pentru FANATIK.

Cu toate că are un program foarte încărcat, și ne-a spus că este selectivă cu aparițiile sale, celebra brunetă are o pasiune la care nu poate renunța. „Sunt în continuare MC la evenimente, care de care mai frumoase, este foarte multă diversitate în acest mediu şi asta îmi place cel mai mult.

Am ocazia de a prezenta tot felul de evenimente de la lansări de produse, promovări ale spectacolelor. Evenimentele se desfăşoară la ore decente, seara, la orele 22:00 se încheie în general şi este perfect pentru mine”, a dezvăluit Cosmina Păsărin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT