Life

Cosmina Păsărin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Gully. Au planuri de nuntă cei doi? ”Cam atât”

Cosmina Păsărin vine cu o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Gully. Ce spune vedeta despre o posibilă nuntă?
29.05.2023 | 14:36
Cosmina Pasarin dezvaluiri neasteptate despre relatia cu Alex Gully Au planuri de nunta cei doi Cam atat
Cosmina Păsărin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Gully. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin a bifat mai multe relații de-a lungul timpului. Aceasta a format un cuplu cu George Vintilă, vreme de 12 ani. Cei doi aveau însă să se despartă, iar separarea lor i-a luat prin surprindere pe mulți.

Cosmina Păsărin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Gully

Vedeta a mai fost într-o relație și cu Bogdan Vlădău, dar și cu DJ Pagal. În momentul de față însă, Cosmina Păsărin pare că și-a găsit liniștea alături de Alex Gully. Când vine vorba de planuri de viitor însă, vedeta pare puțin sceptică.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Cosmina Păsărin a vorbit despre modul în care evoluează relația cu Alex Gully. Deși mulți se gândeau că între cei doi lucrurile au evoluat rapid, iată că se întâmplă fix contrariul.

Vedeta confirmă faptul că se simte bine alături de iubitul ei. Pe de altă parte, ea spune că nu are planuri de nuntă și nici nu se pune problema de un copil momentan. De asemenea, ea a mai subliniat faptul că ambii tratează relația cu respect.

ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin a mai povestit sursei citate că cei doi nu locuiesc împreună și că fiecare are casa lui. De asemenea, ea pune foarte mult preț pe înțelegerea în cuplu și așteaptă să vadă ce va urma în continuare.

„Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât.

ADVERTISEMENT

Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important acum este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze”, a declarat, Cosmina Păsărin, în interviu acordat pentru Click.

Vedeta nu se gândește nici la nuntă și nici la copil

Menționăm că și în urmă cu o lună de zile, vedeta a vorbit și despre ideea de a deveni mamă, dar și soție. Aceasta susține că nu a visat niciodată la o nuntă și la un copil așa cum se întâmplă în foarte multe cazuri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot atunci, Cosmina Păsărin povestea că este dificil de găsit o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea. Chiar și așa, vedeta nu vedea nicio problemă în posibilitatea de a nu avea un soț sau un copil.

”Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil. Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? (…) Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, mai povestea ea.

ADVERTISEMENT