Life

Cosmina Păsărin, noua vedetă de la Pro TV. A primit provocarea celor de la Vorbește lumea

Cosmina Păsărin (38 de ani) revine pe micile ecrane, după ce a renunțat la televiziune în urmă cu aproximativ 4 ani. Frumoasa brunetă va anima atmosfera într-o emisiune celebră de la Pro TV.
28.06.2021 | 17:03
Cosmina Pasarin noua vedeta de la Pro TV A primit provocarea celor de la Vorbeste lumea
Cosmina Păsărin, noua vedetă de la Pro TV. A primit provocarea celor de la Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a acceptat provocarea producătorilor emisiunii „Vorbește lumea”, unde va face parte din Gașca Veselă. Bruneta li se alătură celor cinci simpatici, care vin vara asta cu cele mai interesante informații.

Cosmina Păsărin este conștientă de energia pe care o are echipa de filmare de la Pro TV, motiv pentru care nu a stat deloc pe gânduri când i s-a propus această experiență inedită.

ADVERTISEMENT

De acum înainte, de luni până vineri, de la ora 10:30, fosta concurentă de la „Vara ispitelor” va putea fi urmărită la „Vorbește lumea”, unde le va aduce voia bună celor din fața televizoarelor.

Cosmina Păsărin revine în televiziune. În ce emisiune poate fi văzută frumoasa brunetă

„De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită.

ADVERTISEMENT

Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie.

Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a declarat Cosmina Păsărin pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se alătură celor cinci vedete care întrețin atmosfera pe perioada verii. Vedeta le va însenina ziua celor de acasă împreună cu Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofană.

Sore și Jorge au făcut și ei parte din Gașca Veselă timp de o săptămână, schimbările din cadrul emisiunii intervenind după plecarea artistei Lora, care a dorit să se axeze mai mult pe activitatea muzicală.

ADVERTISEMENT

Cosmina Păsărin, de la organizator de nunți la vedetă TV

Cosmina Păsărin a renunțat în urmă cu câțiva ani să mai apară pe sticlă și a încercat cu totul altceva. A devenit organizator de nunți și prezentator de evenimente, mărturisind la un moment dat că are o viață foarte activă.

Vedeta s-a axat în ultima perioadă pe pasiunile sale, fiind extrem de atentă la locurile în care merge, motiv pentru care nu a mai fost atât de vizibilă în spațiul public.

A călătorit și s-a ocupat de tot ce i-a făcut plăcere, însă acum a acceptat provocarea celor de la Pro TV, dezvăluind că se simte extraordinar de bine în platoul de la „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT