SMS-ul „CRIMINAL”. Ce simplu l-a dat afară Antonio Conte pe Diego Costa!

Silviu Ghering    Claudia Mîţoi   
în STIRI INTERNATIONALE
09/06/2017, 17:02
SMS-ul „CRIMINAL”. Ce simplu l-a dat afară Antonio Conte pe Diego Costa!

Diego Costa nu va mai juca la Chelsea în sezonul viitor, după ce Antonio Conte l-a anunţat PRINTR-UN SMS (!) că nu mai face parte din planurile sale. Presa spaniolă a aflat ce scria în mesajul pe care tehnicianul italian i l-a trimis vârfului spaniol de 28 de ani.

„Salut, Diego, sper că eşti bine. Mulţumesc pentru sezonul pe care l-am petrecut împreună. Succes pentru sezonul următor, dar nu eşti în planurile mele”, susţin jurnaliştii de la „As” că ar fi scris Antonio Conte în mesajul trimis lui Diego Costa.

„Este clar că nu mă vrea la echipă, vă spun sincer, mai ales că în acest sezon relaţiile dintre noi doi au fost rele. Cred că nu am avut un sezon atât de rău încât nu pot continua aici. Chiar acum, în timp ce vorbim, sunt jucător al lui Chelsea pentru că am un contract, dar antrenorul nu mă vrea. Trebuie să îmi găsesc o nouă echipă“, spunea jucătorul miercuri seară, după „amicalul” Spania – Columbia 2-2, jucat la Murcia.

„Este o ruşine ce se întâmplă, dar e clar că el nu mă vrea. Mi-ar plăcea să revin la Atletico şi să trăiesc din nou la Madrid, dar e greu de crezut pentru că ei nu au voie să facă transferuri. Ar însemna să fac o pauză de cinci luni până în iarnă şi nu îmi permit acest lucru, deoarece anul viitor este Cupa Mondială şi trebuie să joc”a mai declarat Diego Costa.

22 de goluri în 42 de meciuri în toate competiţiile a înscris Diego Costa în sezonul recent încheiat, fiind cel mai bun marcator al lui Chelsea în sezonul în care „albaştrii” au câştigat cel de-al şaselea titlu din istoria clubului.

Închide ×