Fotbal international

Costa Rica-Serbia 0-1 la CM 2018. Kolarov, gol superb și aduce 3 puncte

Costa RicaSerbia 01 la CM 2018 Kolarov gol superb si aduce 3 puncte
ADVERTISEMENT

Costa Rica – Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Costa Rica  Serbia s-a jucat în cadrul Grupei E pe Cosmos Arena din Samara.  Duelul dintre cele două formaţii a fost primul pe arena de 42.000 de locuri, fiind programate nu mai puţin de şase meciuri la turneul final. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariu LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii.


UPDATE, ora 16:57 / Sârbii s-au impus la limită, scor 1-0, după golul superb reușit de Aleksandr Kolarov din lovitură liberă. Pentru plavi urmează două meciuri extrem de grele cu Brazilia și Elveția.

ADVERTISEMENT

Min. 56 / GOOOOOOL Serbia! Kolarov a deschis scorul cu un şut de la distanţă, din lovitură liberă.

UPDATE, ora 15:00 / A începutu meciul Costa Rica – Serbia.

UPDATE: 14:20. Şi delegaţia Serbiei se află la stadion.


UPDATE: 17 iunie, ora 13.55. S-au anunţat echipele oficiale pentru Costa Rica – Serbia, meci din Grupa E a Campionatului Mondial din Rusia 2018.

ADVERTISEMENT
Echipele oficiale pentru Costa Rica – Serbia, din Grupa E a CM 2018.

UPDATE: 17 iunie, ora 13.50. Costa Rica a ajuns la stadionul “Cosmos Arena” din Samara, acolo unde va avea loc partida cu Serbia, din cadrul Grupei E a Campionatului Mondial din Rusia 2018.


UPDATE: 17 iunie, ora 13:15. Selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic, susţine că pentru prima dată naţionala Serbiei se prezintă ca un grup unit, fără bisericuţe, fără scandaluri interne şi are ca obiectiv trecerea pentru prima dată de când ţara a devenit independentă sub acest nume dincolo de faza grupelor. Şi Milinkovic-Savic a pus accent pe acelaşi lucru, fiind foarte optimist în privinţa şanselor de a termina pe un loc de calificare, deşi atât Elveţia, cât şi Costa Rica sunt adversari dificili, care pot pune mari probleme. Brazilia rămâne marea favorită a grupei.

ADVERTISEMENT


Costa Rica – Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Serbia încearcă să se califice în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018, după ce la precedentele două ediţii a ratat calificarea în fazele eliminatorii. Costa Rica este în schimb marea surpiză a ultimului turneu final, după ce a ajuns până în sferturile de finală la ediţia din 2010.

Costa Rica – Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Milinkovic-Savic, marea speranţă a sârbilor

Costa Rica - Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul
Costa Rica – Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Vezi meciul

Costa Rica – Serbia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Serghei Milinkovic-Savic, mijlocaşul celor de la Lazio, este marea speranţă a naţionalei Serbiei la turneul final din Rusia. Fotbalistul de 23 de ani este în vizorul celor mai importante cluburi din Europa, iar un eventual parcurs bun la Mondial i-ar putea creşte şi mai mult cota.

ADVERTISEMENT