ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Costache, despre situaţia de la Dinamo. ”Trebuie să lăsăm capul în pământ!

Valentin Costache (19 ani), revelaţia sezonului la Dinamo nu se sfieşte să-şi facă autocritica, alături de coechipierii lui, după un tur de campionat în care echipa "alb-roşie" a dezamăgit,...
Autor: George Heisu | 04.10.2017 | 08:18
Costache, despre situaţia de la Dinamo. ”Trebuie să lăsăm capul în pământ!

Valentin Costache (19 ani), revelaţia sezonului la Dinamo nu se sfieşte să-şi facă autocritica, alături de coechipierii lui, după un tur de campionat în care echipa “alb-roşie” a dezamăgit, terminând pe o poziţie în afara “play-off”-ului. Cu şase înfrângeri şi doar cinci victorii, cu două puncte adunate din ultimele cinci partide, ”câinii” traversează o evidentă criză de formă, dar Costache le promite fanilor că echipa îşi va reveni în partea a doua a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

”A fost o perioadă grea, mai ales că a venit şi derby-ul cu Steaua, în care voiam foarte mult să joc. Mi-a părut foarte rău că nu am făcut-o, dar asta este. Mi-am asumat gestul, am greşit, însă acum am trecut peste. Tot ce-mi doresc acum este să-mi menţin forma bună şi să am aceleaşi prestaţii apreciate pentru Dinamo ca până acum”, a spus Costache. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Costache le dă dreptate fanilor să fie supăraţi

Mijlocaşul crede că situaţia de criză poate fi depăşită, dar pentru aceasta el şi colegii lui vor trebui să fie mai concentraţi şi chiar să muncească mai mult. ”Nu suntem într-o situaţie foarte bună, suntem în afara play-off-ului, în play-out, dar de acum numai noi o putem scoate la capăt, prin antrenamente, seriozitate şi multă concentrare. Trebuie să punem capul în pământ şi să câştigăm fiecare meci, cu toate că este foarte greu”, a mai spus Costache.

În ceea ce priveşte relaţia cu suporterii, care i-au ameninţat pe jucători, fotbalistul le dă dreptate. ”Au şi ei dreptatea lor, pentru că nu am mai câştigat de foarte mult timp. Ei îşi doresc numai rezultate bune, aşa că eu le promit că o să fim din nou acolo sus”, a încheiat mijlocaşul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!