Fotbal intern

Costache i-a uimit pe clujeni. “La început mi s-a părut pufos!”

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj, a vorbit despre campania de achiziţii a ardelenilor din această iarnă şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa a doi jucători.
29.01.2018 | 12:36
Costache i-a uimit pe clujeni.

Oficialul liderului din Liga 1 Betano a dezvăluit cum a fost conturată lista de transferuri a CFR-ului din această iarnă şi susţine că a dorit să întărească compartimentul ofensiv pentru a avea cel mai bun atac în partea a doua a sezonului 2017-2018.

“Am urmărit să întărim compartimentul ofenisv astfel încât să avem şi cel mai bun atac, nu doar cea mai bună apărare. Ne dă speranţă ce s-a întâmplat în cantonament, am marcat 20 goluri şi am primit doar unul.  Nu va fi uşor să rămânem pe primul loc, dar de aceea s-au investit nişte bani. Cei care dau bani au înţeles acest lucru şi ne-au ajutat. Am adus jucători tineri, talentaţi. Sunt transferuri bune. Ioniţă s-a adaptat imediat, chiar dacă era puţin în urmă cu pregătirea. Costache a fost o surpriză plăcută. La început mi s-a părut “pufos”, dar are o sete mare de a marca”, a spus Mureşan.

CFR Cluj o vrea pe Dinamo în playoff

Preşedintele formaţiei CFR Cluj a comentat şi în legătură cu lupta pentru un loc de playoff pe care o duce FC Dinamo Bucureşti. Dacă FCSB nici nu vrea să audă de posibilitatea ca trupa “câinilor” să se claseze pe unul din locurile 1-6, ardelenii îi aşteaptă pe jucătorii lui Vasile Miriuţă în playoff.

“Mi-ar plăcea să fie Dinamo în play-off, e o echipă de tradiţie, ştie să se concentreze în derby-uri şi poate aduce şi oameni în tribune”, a mai spus preşedintele formaţiei din Gruia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri