“Dacă îl vreau pe Moruţan, nu calcă la CFR”. Ce zice Gigi de Costache

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
13/11/2017, 21:23
“Dacă îl vreau pe Moruţan, nu calcă la CFR”. Ce zice Gigi de Costache

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a povestit cum l-a ratat pe Valentin Costache, jucătorul cedat de FC Dinamo Bucureşti la CFR: “Costache mi s-a oferit cu 700.000 de euro cu o zi înainte să-l ia CFR Cluj, dar am ascultat de oamenii mei. În România, cine dă bani la fotbal e nebun! Dai foc la bani!

Eu am avut noroc! Aşa a vrut Dumnezeu! Cum să dai 40 de milioane la fotbal şi să ajungi să faci şi profit! Sunt norocos! La mine e minune!”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

“Cred în Costache, nu în Mailat!”

Becali a vorbit şi despre eventuala mutare al lui Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani la CFR Cluj, dar şi despre ratarea transferului lui Sebastian Mailat: “Impresarii lui Mailat au venit la mine şi vroiau 100.000 de euro, oamenii mei îl doreau, dar eu nu am vrut. Eu cred în Costache, nu cred în Mailat!

Dacă eu vreau să-l iau pe Moruţan, n-o să calce pe la CFR Cluj niciodată. Nimeni nu poate concura cu mine financiar! Niciun om de afaceri în România! Nimeni! Poate doar Ţiriac. Nu o să-l ia CFR pentru că o să-l iau eu. O să le dua banii şi îl iau în sezonul următor. Îl las acolo să joace până în vară. Unde să joace acum la Steaua? În locul lui Budescu? Nu e vorba de 1.000.000 de euro”, a spus patronul FCSB la un post de televiziune.

 

Închide ×