Florin Costea stă la pîndă: ”Dacă nu-i iese, vine la noi!”

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
15/08/2016, 16:08
Florin Costea stă la pîndă: ”Dacă nu-i iese, vine la noi!”

Jerry Gane, antrenorul echipei CSM Rîmnicu Vîlcea, speră ca Florin Costea să ia în calcul oferta pe care i-a propus-o şi săî rămînă în Liga a doua. De altfel, Costea se antrenează de ceva vreme cu trupa lui Gane.

“Am avut şi zilele trecute o discuţie cu Florin Costea, el încă mai aşteaptă o ofertă tentantă din zona arabă. Fratele lui, Mihai, este cu echipa la care activează, Al-Ittihad Kalba, în cantonament la Bucureşti.

Este normal să mai aştepte şi Florin, vorbim de ofertă foarte bună din punct de financiar. Avem garanţia din partea lui că, dacă nu se concretizează o ofertă din străinătate, atunci singurul club din ţară la care va activa va fi CSM Rîmnicu Vîlcea.

Va fi un plus pentru echipă în momentul în care el va veni. El se pregăteşte de foarte mult timp cu noi, Jerry poartă zilnic discuţii cu el”, a afirmat managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×