Carousel hot news

Costea: “Nu mă interesează această echipă”. Kape: “Vreau să marchez împotriva lor”

Petre Grigoraş, noul antrenor al triplei campioane a României, are de gînd să-i titularizeze pe Florin Costea şi Pantelis Kapetanos în avanposturi în partida cu Steaua, programată sîmbătă...
15.08.2013 | 18:21
Costea: “Nu mă interesează această echipă”. Kape: “Vreau să marchez împotriva lor”
ADVERTISEMENT

Petre Grigoraş, noul antrenor al triplei campioane a României, are de gînd să-i titularizeze pe Florin Costea şi Pantelis Kapetanos în avanposturi în partida cu Steaua, programată sîmbătă seară, în Ghencea (ora 21.30).

Puşi pe liber de Steaua, la dorinţa expresă a lui Gigi Becali, Florin Costea şi Kapetanos spun că nu poartă pică echipei din Ghencea, dar vor face  tot posibilul să o învingă în partida din etapa a 5-a din Liga I la fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic de dovedit Stelei, nu mă mai interesează această echipă. Dar vreau să arăt meci de meci, indiferent de numele adversarului, că am un cuvînt de spus în Liga 1 şi că pot să revin la forma care m-a consacrat“, a declarat Florin Costea, într-un interviu acordat pentru CityNews şi Look Tv.

Nu mai contează ce a fost, nu am resentimente faţă de Steaua, dar sînt jucătorul CFR-ului şi sînt profesionist. Ori de cîte ori voi avea ocazia, voi încerca să marchez împotriva lor, aşa cum vreau să înscriu în orice alt meci şi împotriva oricăror adversare“, a spus grecul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri