News

Costel Alexe, ironizat într-o postare pe Facebook de Ambasada Suediei. ”BAM BAM, stiți voi…”

01.04.2021 | 21:35
ADVERTISEMENT

După ce a ”faultat” limba engleza, Coste Alexe a fost ironizat pe pagina de Facebook de Ambasada Suediei care a profitat din plin umorul de situație.

”Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză și stafide, alune, BAM BAM, stiți voi. *NOT A JOKE”, se arată într-o postare pe Facebook a Ambasadei Suediei.

ADVERTISEMENT

Aluzia este clară și evidentă la adresa lui Costel Alexe. Recent, președintele Consiliului Județean Iași a încercat să citească câteva fraze de pe o foaie și s-a împotmolit în timp ce încerca să pronunțe numele Asociației ATRIUM Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory.

Coste Alexe se luptă cu limba engleză. ”Bam bam bam”

După ce s-a chinuit să citească primele cuvinte în engleză, Alexe s-a lăsat păgubaș și a rezumat denumirea cu o serie de interjecții: ”Bam bam bam”

ADVERTISEMENT

După acest incident delicios, fostul ministru al Mediului a fost ironizat pe internet. Fiind 1 aprilie, Ambasada Suediei a găsit un mod simpatic de a fructifica momentul.

Foto: captura Facebook

”Ați ridicat păcălelile de 1 aprilie la next level”, a scris un internaut pe pagina ambasadei. Unele persoane au râs însă de rețeta de pizza propusă de Ambasada Suediei. ”Omiteți cuvântul pizza…în rest e k pentru un shake”, a comentat George.

ADVERTISEMENT

Alexe a mai trecut anul trecut printr-un episod similar, când era ministru al Mediului. Acesta a încercat să susțină un discurs în limba engleză la un eveniment din Madrid. Ce a urmat e greu de explicat în cuvinte, dar oamenii prezenți la întâlnire au rămas confuzi după înșiruirea de cuvinte fără sens.

La începutul anului, fostul ministru al Mediului a fost acuzat de DNA că ar fi primit 22 de tone de tablă în valoare de 103.000 lei de la managerul unui combinat siderurgic ”în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră și la monitorizarea măsurilor luate de această societate comercială pentru închiderea unui depozit de deșeuri neconforme”, potrivit DNA.

ADVERTISEMENT