Life

Costel Bojog este comediantul preferat al lui Dan Badea! Ce declarații a făcut prezentatorul iUmor

Costel Bojog este comediantul preferat al lui Dan Badea! Prezentatorul de la iUmor a dezvăluit cât de mult îl apreciază, de fapt.
04.11.2022 | 15:00
Costel Bojog este comediantul preferat al lui Dan Badea Ce declaratii a facut prezentatorul iUmor
Costel Bojog este comediantul preferat al lui Dan Badea! Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Dan Badea a afirmat că Costel Bojog este comediantul său preferat. Ce declarații a făcut prezentatorul iUmor.

Costel Bojog este comediantul preferat al lui Dan Badea!

Dan Badea a mărturisit că Costel Bojog este comediantul său favorit! După momentul său de la Stand-up Revolution, Dan Badea a avut de spus numai lucruri bune despre colegul său.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dan Badea a spus că Costel Bojog este un adevărat artist, care este vulnerabil pe scenă, căruia îi place să se joace, dar și să riște. Nu în ultimul rând, Dan Badea a mărturisit că are ce învăța de la Costel.

„Costel este comediantul meu preferat! Îmi place la nebunie! Se duce mult! Este un artist, el e un copil, îi place să se joace, îi place să se riște, e vulnerabil pe scenă, am multe de învățat de la el“, a spus Dan Badea.

ADVERTISEMENT

Și restul colegilor de la Stand-Up Revolution au fost impresionați de Costel

De altfel, toți colegii săi de la emisiunea Stand-Up Revolution au fost impresionați de numărul lui Costel, iar Vio chiar a pus că este fericit că banii încă îi împart în mod egal, pentru că Costel chiar valorează mult.

„Extraordinar, frate!“, a exclamat Teo.

„Da, iar a câștigat la charismă. Eu zic: «Merci» că, încă, împărțim banii egal“, a spus Vio.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Costel Bojog a mărturisit că iubește ceea ce face.

„Iubesc să fac stand-up, respect foarte mult forma asta de umor și am zis să lucrez anul acesta la dicție”, a spus Costel.

Costel Bojog este și noul jurat de la iUmor. Acesta l-a înlocuit pe Mihai Bendeac după plecarea fără anunț a acestuia, în urma unui scandal monstru cu șefii de la Antena.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu a mai răspuns la telefon și nici nu s-a mai prezentat la muncă, șefii emisiunii nu au văzut altă posibilitate decât să angajeze pe altcineva în locul lui Mihai Bendeac, iar acela a fost nimeni altul decât Costel Bojog.

ADVERTISEMENT