Fotbal intern

Costel Enache, mesaj pentru șefii de la Botoșani: „M-a deranjat ceva. O să le spun în privat”. Cât de gravă e accidentarea lui Alibec

27.02.2019 | 19:45
Costel Enache mesaj pentru sefii de la Botosani Ma deranjat ceva O sa le spun in privat Cat de grava e accidentarea lui Alibec

Astra a câștigat cu 2-1 partida cu Dunărea Călărași, calificându-se în semifinalele Cupei României. La finalul partidei, Costel Enache s-a declarat mulțumit pentru victoria băieților săi, chiar dacă a fost deranjat de atitudinea avută de aceștia din momentul în care au condus cu 2-0.

Costel Enache, mesaj pentru șefii de la Botoșani

Totodată, Enache a avut un mesaj misterios către conducerea clubului Botoșani, dezvăluind că a fost un lucru care l-a deranjat, dar pe care nu a dorit să-l spună în mod public. Enache a vorbit și despre accidentarea suferită de Alibec la începutul acestei săptămâni, anunțând că atacantul nu va evolua la Craiova, în ultima etapă din sezonul regulat.

„Îi mulțumim pentru sprijin domnului Niculae. Mereu ne-a sprijinit. Nu mă refer doar la partea financiară. Nu știu dacă eram pe locul 2 dacă aș fi venit eu de la începutul sezonului. Sunt supărat că după 2-0 ne-am relaxat. Trebuia să avem siguranță, nu să ne relaxăm. Dunărea e o echipă foarte bună de contraatac.

Alibec are o accidentare, nu e ușoară. Va sta o săptămână, nu cred că va juca la Craiova. Noi avem un grup bun, asta trebuie să scoatem în evidență. Oricare jucător poate aduce beneficii. Cea mai mare bucurie e când oamenii sunt motivați și vin cu plăcere la muncă. Nu fac nimic special, încerc să fiu natural, să țin o comunicare deschisă cu fiecare. Îmi rescunos greșelile, e inevitabil. Nu știu dacă am vreun secret. 

Costel Enache a ratat prezenta in play-off cu Botosani
Costel Enache a ratat prezenta in play-off cu Botosani

Sunt om care pune mare preț pe relația socio-umană, pe relație, pe comunicare. Sunt lucruri care mă bucură legat de relația pe care am avut-o cu Botoșani, dar e și ceva ce nu mă mulțumește. O să le spun în privat, nu vreau să dezvălui acum” – a spus Costel Enache la TV Digi Sport.

Astra, din nou în play-off

De când s-a schimbat formatul Ligii 1 Betano, Astra s-a calificat de fiecare dată în play-off. Giurgiuvenii au șanse mici la podium în acest an însă, fiind la șase puncte în urma Craiovei, formația pe care o întâlnesc în weekend.